• Ngeunaan TOPP

Tentang Kami

GeePower-loby-e1649838653403

NGARAN NU BISA DIPERCAYA

GeePower Énergi Anyar Téhnologi Co., Ltd.

Nu mangrupakeun parusahaan dinamis sarta maju-pilari, nangtung di forefront tina revolusi énergi anyar.Kusabab ngadegna taun 2018, kami parantos didedikasikeun pikeun ngarancang, ngahasilkeun sareng ngajual solusi batré litium-ion canggih di handapeun merek kami anu terhormat "GeePower".Urang ngarasakeun hiji reputasi sampurna salaku parusahaan taxpayer umum kalawan bebas impor jeung hak ékspor.portopolio produk urang sampurna tailored pikeun minuhan paménta tumuwuh pikeun solusi kakuatan sustainable dina sagala rupa widang, kaasup kandaraan listrik tanaga anyar, forklifts listrik, kakuatan cadangan, sarta sistem panyimpen énergi padumukan jeung industri.

herang1

Visi

Energizing dunya.

herang2

Misi

solusi énergi héjo dipercaya Anjeun.

herang3

Nilai

Ngahasilkeun produk kelas dunya, Powering a Future Sustainable.

NahaGeePower

Di Geepower, kami ngartos yén nyumponan kabutuhan unik para nasabah mangrupikeun hal anu paling penting.

Pikeun mastikeun ieu, kami geus dirakit tim ahli teknis anu boga leuwih ti sapuluh taun pangalaman dina widang énergi anyar.Kaahlian maranéhanana ngamungkinkeun urang pikeun ngembangkeun solusi inovatif sareng ngaropéa anu ngaleuwihan ekspektasi ku ngaréspon gancang kana kabutuhan pasar.Kami reueus pisan kana komitmen kami anu teu teguh kana kualitas.Adhering kana sistem manajemen kualitas komprehensif sarta ilmiah, kami geus meunang ISO9001: 2005 sertifikasi sarta sajumlah certifications produk, nyadiakeun konsumén urang jeung jaminan yén produk urang dipikawanoh tur dipercaya sakuliah dunya.

bengkel

NahaPilih Kami

Kalawan rentang lega ieu batré litium-ion, GeePower nawarkeun fléksibel, ongkos-éféktif, jeung solusi hémat énergi nu cater kana operasi customer beragam.

ikon taun

Pangalaman batré litium

10+ Taun

3ae45fd5

Kapasitas Produksi

1GWh/Y

3ae45fd52

Staf Téknis

50+

3ae45fd523

Patén-patén

100+

abin4582

Litium IonPanyadia Solusi

GeePower komitmen pikeun nyangking solusi Litium profésional dina industri penanganan bahan.Kami gaduh solusi lengkep dina lokasi iklim tiis & panas, gudang panyimpen tiis, kaayaan kalembaban anu luhur, kaayaan operasi anu lami, kaayaan kerja beurat, jsb.

Ngahasilkeun produk kelas dunya, janten perusahaan abad-ngadeg.