• Ngeunaan TOPP

Batré Forklift LiFePO4

Bubuka ka Batré Litium pikeun Forklift

Bubuka ka Batré Litium pikeun Forklift

GeePower, merek anu kasohor pikeun batré forklift litium-ion na, nembé ngalegaan rentang produkna kalebet treuk jangkauan, treuk saimbang listrik kalayan kamampuan 24V, 36V, 48V, 72V sareng 80V.Kalawan rentang lega ieu batré litium-ion, GeePower nawarkeun fléksibel, ongkos-éféktif, jeung solusi hémat énergi nu cater kana operasi customer beragam.Kisaran batré litium-ion geus dirancang pikeun nyocogkeun rupa-rupa jenis forklifts sarta alat-alat penanganan bahan kayaning treuk palet Powered, stackers Powered, pickers urutan, traktor towing, ngahontal treuk, treuk counterbalanced listrik, lifts gunting, sareng nu sanesna.Pangalaman mangpaat tina umur anu langkung panjang, pangropéa rendah, sareng nol émisi sareng batré litium-ion GeePower, nyaluyukeun unggal kabutuhan anjeun.

accu_02
batré_04
batré_03
  • jam
    waktos muatan
  • taun
    jaminan
  • taun
    hirup desain
  • kali
    siklus Iife
  • jam
    jaminan

Babandingan béda antara accu litium
jeung accu timbal-asam dipaké dina forklifts

accu_05
  • Batré ion Litium GeePower
    Batré Asam Timbal
  • > 3500 kali
    Siklus Kahirupan
    500 ~ 1000 kali
  • > 10 taun
    Desain Kahirupan
    3 taun
  • 2 jam
    Waktu Ngecas
    8 jam
  • Iraha waé (sababaraha kali)
    Frékuénsi muatan
    Sapoé sakali
  • Stabil
    Suhu rendah.Performance
    Teu stabil
  • Kapasitas dipeunteun luhur dina operasi beban tinggi
    Kapasitas anu tiasa dianggo
    Kapasitas dipeunteun handap dina operasi beban tinggi
  • Simpen > 50% dina 5 taun
    Biaya pamakéan
    ongkos luhur
  • Taya pangropéa
    Pangropéa
    Pangropéa sering
  • Sababaraha panyalindungan diwangun-di
    Kasalametan
    Bisa ngabalukarkeun ngabeledug
batré_06

Batré forklift litium-ion nawiskeun sababaraha kaunggulan sapertos kapadetan énergi anu luhur, efisiensi ditingkatkeun, nol émisi nalika didamel ku listrik héjo, pangropéa minimal, sareng umur panjang.Leuwih ti éta, perk pangbadagna tina accu ieu cocog maranéhanana pikeun kasempetan ngecas.Ieu ngandung harti yén forklift tiasa dicas iraha waé salami jam kerja, kalebet nalika istirahat pondok.Atribut ieu hususna nguntungkeun dina operasi multi-shift, dimana batréna tiasa dieusi deui sacara instan ku operator.Kalayan batré litium-ion, henteu peryogi ganti batré, batré cadang, atanapi kamar ngecas.Ieu nyababkeun panurunan dina downtime anu teu dipikabutuh, nyababkeun paningkatan produktivitas di tempat damel.Pikeun transisi ka téhnologi litium-ion, aya sababaraha cara pikeun ngasupkeun kasempetan ngecas kana operasi Anjeun.

Ngecas leuwih gancang

Ngecas leuwih gancang
  • 01
    Kakawasaan leuwih luhur
    Kakawasaan leuwih luhur

    Pikeun unggal muatan lengkep sareng siklus ngurangan, batré ion litium ngaheéat rata-rata 12 ~ 18% énergi.Éta gampang dikalikeun ku total énergi anu tiasa disimpen dina batré sareng ku harepan> 3500 siklus hirup.Ieu masihan anjeun gambaran ngeunaan total énergi anu disimpen sareng biayana.

  • 02
    KAHIRUPAN LEBIH PANJANG
    KAHIRUPAN LEBIH PANJANG

    Batré Asam Timbal: Batré asam timbal salami sakitar 2-5 taun kalayan kaleungitan kapasitas sareng syarat pangropéa sapertos top-up cai sareng biaya equalizing.Batré Litium-Ion: Populér pikeun kapadetan énergi anu langkung luhur, umur panjang, batré litium-ion salami 8-12 taun.Kalayan langkung siklus muatan sareng ingetan kapasitas.

KELESTARIAN

accu_bg03

Sababaraha Aplikasi Forklift

GeePower nawiskeun rentang Lithium-Ion anu khas pikeun batré forklift anu kalebet treuk jangkauan, 24volt, 48volt, sareng 80volt treuk counterbalanced listrik, sareng rupa-rupa peralatan penanganan bahan anu sanés (sapertos treuk palet listrik, stacker, pickers pesenan, traktor towing, jangkauan. treuk, treuk counterbalanced listrik, jeung lifts gunting).Rentang Litium-Ion kami dirancang pikeun ngaoptimalkeun efisiensi énergi, kalenturan, sareng penghematan biaya pikeun operasi anjeun.Kami yakin yén solusi batré serbaguna kami tiasa nyumponan kabutuhan operasional para nasabah.Kaahlian kami ngalegaan ka seueur aplikasi, kalebet treuk pallet Powered, Stackers Powered, Pickers Order, Traktor Towing, Trek Reach, Truk saimbang listrik, Scissor Lift, jsb. Hubungi kami ayeuna pikeun terang kumaha solusi kami tiasa nguntungkeun bisnis anjeun.

Sababaraha Aplikasi Forklift