• Ngeunaan TOPP

Perumahan ESS

Panyimpen énergi rumah tangga

A Perkenalan singket ka Imah Energy Storage System

Sistem panyimpen énérgi bumi mangrupikeun solusi téknologi anu ngamungkinkeun anu gaduh bumi nyimpen kaleuwihan énergi anu dibangkitkeun tina sumber anu tiasa diperbaharui, sapertos panél surya, sareng dianggo dina waktos paménta énergi anu luhur atanapi nalika sumber anu tiasa diperbaharui henteu ngahasilkeun énergi anu cukup.Sistem ieu biasana diwangun ku batré atanapi alat panyimpen énergi sanés anu nyambung ka sistem listrik bumi.Ku ngalaksanakeun sistem panyimpen énergi bumi, anu gaduh bumi tiasa ngirangan reliance kana grid, ningkatkeun kamerdikaan énergi, sareng berpotensi ngahémat biaya listrik.

imah

Panyimpenan énergi GeePower
Sistem (Pro)

sadasd

5

Garansi taun

10

Taun desain hirup

6000

Kahirupan siklus kali

Parameter

Barang SPESIFIKASI 5KWH 10 KWH 15KWH 20 KWH
INVERTER / CHARGER Dipeunteun Kaluaran Daya 6KW
Gelombang tegangan kaluaran Gelombang Sinus Murni
Tegangan kaluaran 230VAC 50Hz
Total Ngecas Ayeuna 120A Max.
Batré litium-ion Batré Normal Modular 51.2V100Ah * 1 51.2V100Ah * 2 51.2V100Ah * 3 51.2V100Ah * 4
Kapasitas Normal 5120Wh 10.24KWh 15.36KWh 20.48KWh
AC INPUT Tegangan Input Nominal 230Vac
AC Ngecas Ayeuna 120A Max.
SURYA INPUT Tegangan PV nominal 360Vdc
Rentang tegangan MPPT 120Vdc ~ 450Vdc
Solar Ngecas Ayeuna 120A Max.
AMBIENTEUN Noise (dB) <40dB
Suhu Gawé -10 ℃ ~ + 50 ℃
Kalembaban 0~95%
Tingkat Laut (m) ≤1500

Fungsi

imah

Pareum Grid

asdasdasd (2)

6KW

asdasdasd (1)

Gelombang Sinus Murni

asdasdasd (5)

Batré LiFePO4

asdasdasd (3)

Muatan Surya

asdasdasd (4)

Biaya AC

Sistem Panyimpen Énergi GeePower (Dipasang dina témbok)

Perlindungan:

Leuwih muatan, Leuwih ngurangan, Leuwih ayeuna, Short circuit, Leuwih suhu.

Leuwih muatan, Leuwih ngurangan, Leuwih ayeuna, Short circuit, Leuwih suhu.

Pek Batré Litium-ion

SPESIFIKASI 5KWH 10 KWH
Jenis Batré LiFePO4
rentang tegangan 44.8~58.4V
Énergi 5,12 kWh 10,24 kWh
Max gawé ayeuna 150A
Max muatan ayeuna 50A
Beurat 56 kg 109 kg
Masang Dipasang témbok
Garansi 5 taun
Desain hirup 10 taun
Perlindungan IP IP 20

Pareum Grid MPPT Inverter

Barang Katerangan Parameter
Kakuatan Dipeunteun Kaluaran Daya 6000VA 8000VA
INPUT rentang tegangan 170~280VAC;90 ~ 280VAC
rentang frékuénsi 50/60Hz
CHARGER surya / carjer AC Tipe Inverter MTTP
Tegangan Operasi 120 ~ 450VDC
Maksimum Muatan Solar Ayeuna 120A
Maksimum AC Charge Ayeuna 100A
Max PV Array Power 6000W 4000W*2
OUTPUT Efisiensi (Puncak) 90~93%
Waktu Mindahkeun 15~20 ms
Gelombang Gelombang Sinus Murni  
Surge Power 12000VA 16000VA
LAIN Diménsi 115 * 300 * 400mm  
Beurat bersih 10 kg 18,4 kg
Panganteur USB / RS232 / RS485 (BMS) / WiFi lokal / garing-kontak
Kalembaban 5% nepi ka 95%
Suhu Operasi -10°C nepi ka 50°C

Inverter mikro

mianiqnag
asd (1)

Nyukcruk MPPT individu

asd (2)

Jauh WIFI Monitor

asd (3)

Reliabiliti tinggi

asd (4)

IP67

asd (5)

Operasi Paralel

asd (6)

Operasi Gampang

ITEM SPESIFIKASI 600M1 800M1 1000M1
INPUT (DC) kakuatan modul 210~455W

(2 lembar)

210~550W

(2 lembar)

210~600W

(2 lembar)

rentang tegangan MPPT 25~55V
Max input ayeuna (A) 2 x 13A
OUTPUT (DC) kakuatan kaluaran dipeunteun 600W 800W 1000W
Dipeunteun kaluaran ayeuna 2.7A 3.6A 4.5A
rentang tegangan kaluaran nominal 180~275V
rentang frékuénsi 48~52Hz atawa 58~62Hz
Faktor kakuatan > 0,99
Mékanis

Data

Rentang suhu -40 ~ 65 ℃
Laju IP IP67
Niiskeun Cooling alam convection-No fans

Jaga Bumi Bumi Urang

Langkung Eco-Friendly

Batré Litium-ion GeePower henteu ngandung timah, asam atanapi logam beurat anu beracun, sareng henteu ngaluarkeun gas anu ngabeledug nalika ngecas.Sareng sacara efektif tiasa ngabantosan ngirangan émisi CO2.

Imah Énergi Leyuran

GeePower Ngaran anu tiasa dipercanten.

GeePower nawiskeun sistem panyimpen énergi anu sustainable, nyayogikeun ka sagala rupa industri.

Produk urang prioritas kapuasan customer, efisiensi, jeung konservasi lingkungan.

Simkuring boga tim kacida terampil delivering kinerja tinggi na solusi ongkos-éféktif.

Fokus kami dina R&D sareng téknologi inovatif ngabantosan kami nyayogikeun solusi panyimpen énergi anu dipercaya sareng lestari.

sedih16

Empowering Unggal Imah jeung Panyimpenan Énergi Dipercaya

Ngenalkeun sistem panyimpen énergi bumi canggih urang - solusi pamungkas pikeun catu daya anu teu diganggu.Dipak ku téknologi mutakhir, sistem ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen kaleuwihan énergi anu dibangkitkeun salami siang sareng dianggo iraha waé anjeun peryogina.Ucapkeun wilujeung ka blackouts jeung tagihan énergi skyrocketing!Sistem panyimpen énérgi imah urang dirancang kalayan efisiensi, reliabilitas, jeung genah dina pikiran.Kalayan desain anu ramping sareng kompak, éta mulus ngahijikeun kana bumi mana waé, ngabutuhkeun rohangan minimal.Antarbeungeut anu ramah-pamaké ngamungkinkeun anjeun gampang ngawas sareng ngontrol pamakean énérgi anjeun, mastikeun yén anjeun maksimalkeun tabungan anjeun sareng ngaminimalkeun runtah. ogé jadi mandiri énergi.Taya deui ngandelkeun solely on grid - sistem kami ngidinan Anjeun pikeun ngadalikeun kabutuhan énergi anjeun sarta ngandelkeun kakuatan bersih, sustainable.Miluan gerakan nuju masa depan anu langkung héjo sareng ngalaman kabébasan sareng katenangan pikiran anu dibawa ku sistem panyimpen énergi bumi urang.Empower diri jeung nyieun dampak positif kana lingkungan - kiwari sarta pikeun generasi nu bakal datang.