lQDPJwev_rDSwxTNAfTNBaCwiauai8yF4TAE-3FuUADSAA_1440_500

FAQs

  • Batré ion litium
  • Pek Batré Litium
  • Kasalametan
  • Saran pamakéan
  • Garansi
  • Balanja
  • 1. Naon Dupi Litium Ion Batré?

    Batré litium-ion atanapi Li-ion mangrupikeun jinis batré anu tiasa dicas deui anu ngagunakeun réduksi ion litium anu tiasa dibalikkeun pikeun nyimpen énergi.éléktroda négatip tina sél litium-ion konvensional ilaharna grafit, wangun karbon.éléktroda négatip ieu sok disebut anoda sakumaha eta tindakan salaku anoda salila ngurangan.éléktroda positif ilaharna mangrupa oksida logam;éléktroda positif kadangkala disebut katoda sakumaha eta tindakan minangka katoda salila ngurangan.éléktroda positip jeung négatif tetep positip jeung négatif dina pamakéan normal naha ngecas atawa discharging sahingga istilah jelas pamakéan ti anoda jeung katoda nu dibalikkeun salila ngecas.

  • 2. Naon ari Sél Litium Prismatik?

    Sél litium prismatik nyaéta jinis spésifik sél litium-ion anu bentukna prismatik (sagi opat).Ieu diwangun ku anoda (biasana dijieun tina grafit), katoda (sering sanyawa litium oksida logam), sarta éléktrolit uyah litium.Anoda sareng katoda dipisahkeun ku mémbran porous pikeun nyegah kontak langsung sareng sirkuit pondok.Sél litium prismatik biasana dianggo dina aplikasi dimana rohangan mangrupikeun perhatian, sapertos laptop, smartphone, sareng alat éléktronik portabel sanés.Éta ogé sering dianggo dina kendaraan listrik sareng sistem panyimpen énergi kusabab dénsitas énergi anu luhur sareng kinerja anu saé. Dibandingkeun sareng format sél litium-ion anu sanés, sél prismatik gaduh kaunggulan tina segi dénsitas packing sareng gampang manufaktur dina produksi skala ageung.Bentukna datar, sagi opat ngamungkinkeun pikeun ngagunakeun rohangan anu éfisién, ngamungkinkeun pabrikan ngapak langkung seueur sél dina volume anu ditangtukeun.Sanajan kitu, bentuk kaku sél prismatic bisa ngawatesan kalenturan maranéhanana dina aplikasi nu tangtu.

  • 3. Naon Beda Antara Sél Prismatik Jeung Kantong

    Sél prismatik sareng kantong mangrupikeun dua jinis desain anu béda pikeun batré litium-ion:

    Sél prismatik:

    • Wangun: Sél prismatik ngabogaan wangun rectangular atawa pasagi, nyarupaan sél batré tradisional.
    • Desain: Aranjeunna ilaharna boga casing luar kaku dijieunna tina logam atawa plastik, nyadiakeun stabilitas struktural.
    • Konstruksi: Sél prismatik ngagunakeun lapisan tumpukan éléktroda, separator, sareng éléktrolit.
    • Aplikasi: Biasana dianggo dina éléktronika konsumén sapertos laptop, tablet, sareng smartphone, ogé kendaraan listrik sareng sistem panyimpen énergi grid.

    Sel Kantong:

    • Wangun: Sél kantong gaduh desain anu fleksibel sareng datar, nyarupaan kantong anu langsing sareng hampang.
    • Desain: Éta diwangun ku lapisan éléktroda, separator, jeung éléktrolit enclosed ku kantong laminated fléksibel atawa aluminium foil.
    • Konstruksi: Sél kantong sok disebut "sél datar tumpuk" sabab gaduh konfigurasi éléktroda tumpuk.
    • Aplikasi: Sél kantong seueur dianggo dina alat éléktronik portabel sapertos smartphone, tablet, sareng alat anu tiasa dianggo kusabab ukuran kompak sareng beurat hampang.

    Éta ogé dianggo dina kendaraan listrik sareng sistem panyimpen énergi. Bedana konci antara sél prismatik sareng kantong kalebet desain fisik, konstruksi, sareng kalenturan.Sanajan kitu, duanana jenis sél beroperasi dumasar kana prinsip nu sarua tina kimia batré litium-ion.Pilihan antara sél prismatik sareng kantong gumantung kana faktor sapertos syarat rohangan, larangan beurat, kabutuhan aplikasi, sareng pertimbangan manufaktur.

  • 4. Naon Jinis Kimia Litium-Ion Anu Sadia, Sareng Naha Urang Ngagunakeun Lifepo4?

    Aya sababaraha kimia béda sadia.GeePower nganggo LiFePO4 kusabab umur siklus anu panjang, biaya kapamilikan rendah, stabilitas termal, sareng kaluaran kakuatan tinggi.Di handap ieu bagan anu nyayogikeun sababaraha inpormasi ngeunaan kimia litium-ion alternatif.

    spésifikasi

    Li-kobalt LiCoO2 (LCO)

    Li-mangan LiMn2O4 (LMO)

    Li-fosfat LiFePO4 (LFP)

    NMC1 LiNiMnCoO2

    Voltaseu

    3.60V

    3,80V

    3.30V

    3.60 / 3.70V

    Wates muatan

    4.20V

    4.20V

    3.60V

    4.20V

    Siklus Kahirupan

    500

    500

    2.000

    2.000

    Suhu Operasi

    Rata-rata

    Rata-rata

    Alus

    Alus

    Énergi spésifik

    150–190Wh/kg

    100–135Wh/kg

    90–120Wh/kg

    140-180Wh/kg

    Ngamuat

    1C

    10C, 40C pulsa

    35C kontinyu

    10C

    Kasalametan

    Rata-rata

    Rata-rata

    Aman pisan

    Leuwih aman ti Li-Kobalt

    Runway termal

    150°C (302°F)

    250°C (482°F)

    270°C (518°F)

    210°C (410°F)

  • 5. Kumaha Sél Batré Gawé?

    Sél batré, sapertos sél batré litium-ion, jalanna dumasar kana prinsip réaksi éléktrokimia.

    Ieu katerangan saderhana kumaha éta jalanna:

    • Anoda (Éléktroda Négatip): Anoda dijieun tina bahan anu bisa ngaleupaskeun éléktron, ilaharna grafit.Nalika batréna discharged, anoda ngaleupaskeun éléktron ka sirkuit éksternal.
    • Katoda (Elektroda Positif): Katoda dijieun tina bahan anu bisa narik jeung nyimpen éléktron, ilaharna mangrupa oksida logam saperti litium kobalt oksida (LiCoO2).Salila ngurangan, ion litium pindah ti anoda ka katoda.
    • Éléktrolit: Éléktrolit nyaéta médium kimiawi, biasana uyah litium leyur dina pangleyur organik.Hal ieu ngamungkinkeun gerak ion litium antara anoda jeung katoda bari tetep éléktron dipisahkeun.
    • Separator: A separator dijieunna tina bahan porous nyegah kontak langsung antara anoda jeung katoda, nyegah sirkuit pondok bari sahingga aliran ion litium.
    • Discharge: Lamun batréna disambungkeun ka sirkuit éksternal (misalna smartphone), ion litium pindah ti anoda ka katoda ngaliwatan éléktrolit, nyadiakeun aliran éléktron jeung ngahasilkeun énergi listrik.
    • Ngecas: Lamun sumber kakuatan éksternal disambungkeun ka batréna, arah réaksi éléktrokimia dibalikkeun.Ion litium pindah ti katoda deui ka anoda, dimana aranjeunna disimpen dugi diperlukeun deui.

    Prosés ieu ngamungkinkeun sél batré pikeun ngarobah énérgi kimia kana énergi listrik nalika discharge sareng nyimpen énérgi listrik nalika ngecas, janten sumber listrik anu tiasa dibabawa sareng tiasa dicas deui.

  • 6. Naon Dupi Lifepo4 Kaunggulan Jeung Kakurangan?

    Keunggulan Baterai LiFePO4:

    • Kasalametan: batré LiFePO4 mangrupakeun kimia batré litium-ion safest sadia, kalawan résiko handap seuneu atanapi explosion.Long Siklus Kahirupan: accu ieu bisa tahan rébuan siklus muatan-ngaleupaskeun, sahingga cocog pikeun pamakéan sering.
    • Kapadetan Énergi Tinggi: batré LiFePO4 tiasa nyimpen jumlah énergi anu ageung dina ukuran kompak, idéal pikeun aplikasi anu terbatas rohangan.
    • Kinerja Suhu Alus: Éta ngalaksanakeun saé dina suhu anu ekstrim, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun sagala rupa iklim.
    • Low Self-Discharge: Batré LiFePO4 tiasa nahan muatanana pikeun période anu langkung lami, idéal pikeun aplikasi anu jarang dianggo.

    Kakurangan Batré LiFePO4:

    • Kapadetan Énergi Handap: Dibandingkeun sareng kimia litium-ion anu sanés, batré LiFePO4 gaduh dénsitas énergi anu rada handap.
    • Biaya anu langkung luhur: batré LiFePO4 langkung mahal kusabab prosés manufaktur sareng bahan anu langkung mahal.
    • Tegangan handap: batré LiFePO4 boga tegangan nominal handap, merlukeun tinimbangan tambahan pikeun aplikasi nu tangtu.
    • Laju Ngurangan: Aranjeunna gaduh tingkat anu langkung handap, ngabatesan kasesuaian pikeun aplikasi anu meryogikeun kakuatan anu luhur.

    Dina kasimpulan, batré LiFePO4 nyadiakeun kaamanan, hirup siklus panjang, kapadetan énergi tinggi, kinerja hawa alus, sarta low timer ngurangan.Tapi, aranjeunna gaduh dénsitas énergi anu rada handap, biaya anu langkung luhur, tegangan anu langkung handap, sareng tingkat anu langkung handap dibandingkeun sareng kimia litium-ion anu sanés.

  • 7. Naon Beda Antara LiFePO4 Jeung NCM Cell?

    LiFePO4 (Litium Beusi Fosfat) jeung NCM (Nikel Kobalt Mangan) duanana jenis kimia batré litium-ion, tapi maranéhna mibanda sababaraha béda dina ciri maranéhanana.

    Ieu sababaraha bédana konci antara sél LiFePO4 sareng NCM:

    • Kasalametan: Sél LiFePO4 dianggap kimia litium-ion anu paling aman, kalayan résiko anu handap tina runaway termal, seuneu, atanapi ngabeledug.Sél NCM, bari umumna aman, boga résiko rada luhur tina runaway termal dibandingkeun LiFePO4.
    • Kapadetan Énergi: Sél NCM umumna gaduh dénsitas énergi anu langkung luhur, anu hartosna tiasa nyimpen langkung seueur énergi per unit beurat atanapi volume.Hal ieu ngajadikeun sél NCM leuwih cocog pikeun aplikasi nu merlukeun kapasitas énergi nu leuwih luhur.
    • Cycle Life: Sél LiFePO4 gaduh siklus hirup anu langkung panjang dibandingkeun sél NCM.Biasana aranjeunna tiasa nahan jumlah anu langkung ageung tina siklus charge-discharge sateuacan kapasitasna mimiti turun sacara signifikan.Hal ieu ngajadikeun sél LiFePO4 leuwih cocog pikeun aplikasi nu merlukeun sering Ngabuburit.
    • Stabilitas Termal: Sél LiFePO4 langkung stabil sacara termal sareng langkung saé dina lingkungan suhu luhur.Aranjeunna kirang rawan overheating sarta bisa tahan suhu operasi luhur dibandingkeun sél NCM.
    • Ongkos: Sél LiFePO4 umumna langkung mirah dibandingkeun sél NCM.Kusabab batré litium beusi fosfat henteu ngandung unsur logam mulia sapertos kobalt, harga bahan bakuna ogé langkung handap, sareng fosfor sareng beusi ogé rélatif seueur di bumi.
    • Tegangan: Sél LiFePO4 gaduh tegangan nominal anu langkung handap dibandingkeun sél NCM.Ieu ngandung harti yén batré LiFePO4 bisa merlukeun sél tambahan atawa circuitry dina runtuyan pikeun ngahontal kaluaran tegangan sarua salaku accu NCM.

    Kasimpulanana, batré LiFePO4 nawiskeun kasalametan anu langkung ageung, umur siklus anu langkung panjang, stabilitas termal anu langkung saé, sareng résiko langkung handap tina runaway termal.Batré NCM, di sisi anu sanés, gaduh dénsitas énergi anu langkung luhur sareng tiasa langkung cocog pikeun aplikasi anu diwatesan ku rohangan sapertos mobil panumpang.

    Pilihan antara sél LiFePO4 na NCM gumantung kana sarat husus tina aplikasi, kaasup kaamanan, dénsitas énergi, hirup siklus, sarta pertimbangan ongkos.

  • 8. Naon Dupi Cell Balancing?

    Balancing sél batré nyaéta prosés nyaimbangkeun tingkat muatan sél individu dina hiji pak batré.Éta mastikeun yén sadaya sél beroperasi sacara optimal pikeun ningkatkeun kinerja, kaamanan, sareng umur panjang.Aya dua jenis: balancing aktip, nu aktip mindahkeun muatan antara sél, jeung balancing pasip, nu ngagunakeun résistor pikeun dissipate kaleuwihan muatan.Balancing penting pikeun ngahindarkeun overcharging atanapi overdischarging, ngirangan degradasi sél, sareng ngajaga kapasitas seragam dina sél.

  • 1. Naha Batré Litium Ion Bisa Dicas iraha waé?

    Leres, batré litium-ion tiasa dicas iraha waé tanpa ngarugikeun.Beda sareng batré asam timbal, batré litium-ion henteu kakurangan tina kalemahan anu sami nalika dieusi sawaréh.Ieu ngandung harti yén pamaké bisa ngamangpaatkeun kasempetan ngecas, hartina maranéhna bisa nyolok dina batré salila interval pondok kayaning istirahat dahar beurang pikeun naekeun tingkat muatan.Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun mastikeun yén batré tetep dicas pinuh sapopoe, ngaminimalkeun résiko batré low salila tugas penting atawa kagiatan.

  • 2. Sabaraha Siklus Batré GeePower Lifepo4 Terakhir?

    Numutkeun data lab, Batré GeePower LiFePO4 dipeunteun nepi ka 4,000 siklus dina 80% jerona discharge.Kanyataanna, anjeun tiasa nganggo éta pikeun waktos anu langkung lami upami aranjeunna dirawat kalayan leres.Nalika kapasitas batréna turun ka 70% tina kapasitas awal, disarankeun pikeun ngeruk.

  • 3. Kumaha Adaptasi Suhu Batré?

    Batré LiFePO4 GeePower tiasa dieusi dina kisaran 0 ~ 45 ℃, tiasa dianggo dina kisaran -20 ~ 55 ℃, suhu neundeun antara 0 ~ 45 ℃.

  • 4. Naha Batré Gaduh Pangaruh Mémori?

    Batré LiFePO4 GeePower teu gaduh pangaruh mémori sareng tiasa dicas deui iraha waé.

  • 5. Naha Abdi peryogi carjer husus pikeun batré abdi?

    Leres, pamakean carjer anu leres gaduh pangaruh anu saé dina kinerja batré.batré GeePower dilengkepan carjer dedicated, anjeun kudu make carjer dedicated atawa carjer disatujuan ku teknisi GeePower.

  • 6. Kumaha Suhu mangaruhan Fungsi Batré?

    Kaayaan suhu luhur (> 25 ° C) bakal ningkatkeun kagiatan kimia batré, tapi bakal ngirangan umur batre sareng ningkatkeun laju ngeusi batre.Suhu rendah (<25°C) ngirangan kapasitas batre sareng ngirangan muatan mandiri.Ku alatan éta, ngagunakeun batré dina kaayaan ngeunaan 25 ° C bakal meunang kinerja hadé tur hirup.

  • 7. Naon fungsi tampilan LCD?

    Sadaya pak batré GeePower dihijikeun sareng tampilan LCD, anu tiasa nunjukkeun data damel batré, kalebet: SOC, Tegangan, Arus, Jam Gawé, gagal atanapi abnormalitas, jsb.

  • 8. Kumaha BMS jalanna?

    Sistem Manajemén Batré (BMS) mangrupikeun komponén anu penting dina pak batré litium-ion, mastikeun operasi anu aman sareng efisien.

    Kieu kumaha jalanna:

    • Pangimeutan Batré: BMS terus-terusan ngawaskeun sababaraha parameter batré, sapertos tegangan, arus, suhu, sareng kaayaan muatan (SOC).Inpo ieu mantuan nangtukeun kaséhatan batré jeung kinerja.
    • Balancing sél: Bungkusan batré litium-ion diwangun ku sababaraha sél individu, sareng BMS mastikeun yén unggal sél saimbang dina hal tegangan.Balancing sél ngajamin yén teu aya sél tunggal anu dieusi batre atanapi kirang, ku kituna ngaoptimalkeun kapasitas sareng umur panjang batréna.
    • Perlindungan Kasalametan: BMS gaduh mékanisme kaamanan pikeun ngajagi pak batré tina kaayaan anu teu normal.Contona, upami suhu batré ngaleuwihan wates aman, BMS bisa ngaktipkeun sistem cooling atawa megatkeun sambungan batré tina beban pikeun nyegah karuksakan.
    • Kaayaan Estimasi Biaya: BMS ngira-ngira SOC batré dumasar kana sababaraha input, kalebet tegangan, arus, sareng data sajarah.Inpo ieu mantuan nangtukeun kapasitas sésana batré jeung sangkan prediksi leuwih akurat ngeunaan umur batre sarta rentang.
    • Komunikasi: BMS sering ngahijikeun sareng sistem sadayana, sapertos kendaraan listrik atanapi sistem panyimpen énergi.Éta komunikasi sareng unit kontrol sistem, nyayogikeun data sacara real-time sareng nampi paréntah pikeun ngecas, ngeusi batre, atanapi operasi anu sanés.
    • Diagnosis sareng Pelaporan Kasalahan: BMS tiasa ngadiagnosa kasalahan atanapi abnormalitas dina pak batré sareng masihan panggeuing atanapi béwara ka operator sistem atanapi pangguna.Éta ogé tiasa log data pikeun analisa engké pikeun ngaidentipikasi masalah anu ngulang deui.

    Gemblengna, BMS maénkeun peran anu penting dina mastikeun kasalametan, umur panjang, sareng kinerja bungkus batré litium-ion ku aktip ngawas, nyaimbangkeun, ngajagaan, sareng nyayogikeun inpormasi penting ngeunaan status batré.

  • 1. Sertifikasi naon anu parantos lulus batré litium?

    CCS, CE, FCC, ROHS, MSDS, UN38.3, TUV, SJQA jsb.

  • 2. Naon Anu Kajadian Lamun Sél Batré Garing?

    Lamun sél batré ngajalankeun garing, eta hartina maranéhna geus pinuh discharged, tur euweuh deui énergi sadia dina batréna.

    Ieu naon anu biasana kajadian nalika sél batré garing:

    • Kaleungitan Daya: Nalika sél batré garing, alat atanapi sistem anu didamel ku batréna bakal leungit kakuatan.Bakal eureun fungsina nepi ka batréna dieusi ulang atawa diganti.
    • Tegangan Tegangan: Nalika sél batré garing, kaluaran tegangan batré bakal turun sacara signifikan.Ieu tiasa nyababkeun panurunan dina kinerja atanapi fungsionalitas alat anu didamel.
    • Poténsi Karusakan: Dina sababaraha kasus, upami batréna tos lemes sareng ditinggalkeun dina kaayaan éta kanggo waktos anu berkepanjangan, éta tiasa nyababkeun karusakan anu teu tiasa dibalikkeun kana sél batré.Ieu tiasa ngirangan kapasitas batré atanapi, dina kasus parna, batréna henteu tiasa dianggo.
    • Mékanisme Perlindungan Batré: Seuseueurna sistem batré modéren gaduh mékanisme panyalindungan anu diwangun pikeun nyegah sél teu garing lengkep.Sirkuit panyalindungan ieu ngawas tegangan batré jeung nyegah eta tina discharging saluareun ambang nu tangtu pikeun mastikeun umur panjang batré jeung kaamanan.
    • Ngecas atawa Ngagantian: Pikeun mulangkeun énérgi batré urang, éta perlu dicas deui ngagunakeun métode ngecas luyu jeung alat.

    Tapi, lamun sél batré geus ruksak atawa didegradasi sacara signifikan, nya meureun perlu ngaganti batré sagemblengna. Kadé dicatet yén tipena béda accu boga ciri ngurangan béda jeung dianjurkeun jero ngurangan.Biasana disarankeun pikeun ngahindarkeun sél batré pinuh ku cai sareng ngecas deui sateuacan aranjeunna garing pikeun mastikeun kinerja optimal sareng manjangkeun umur batré.

  • 3. Dupi GeePower Lithium-Ion Batré Aman?

    Batré litium-ion GeePower nawiskeun fitur kaamanan anu luar biasa kusabab sababaraha faktor:

    • Sél batré kelas A: Kami ngan ukur nganggo merek anu kasohor anu nyayogikeun batré-kinerja luhur.Sél ieu dirarancang pikeun ngabeledug, anti sirkuit pondok, sareng mastikeun kinerja anu konsisten sareng aman.
    • Kimia batré: Batré kami ngagunakeun litium beusi fosfat (LiFePO4), anu dipikanyaho pikeun stabilitas kimia na.Ogé boga suhu runaway termal pangluhurna dibandingkeun kimia litium-ion lianna, nyadiakeun lapisan tambahan kaamanan jeung bangbarung suhu 270 °C (518F).
    • Téknologi sél prismatik: Teu kawas sél cylindrical, sél prismatic urang boga kapasitas nu leuwih luhur (> 20Ah) jeung merlukeun sambungan kakuatan pangsaeutikna, ngurangan résiko tina masalah poténsial.Salaku tambahan, bar-bus anu fleksibel anu dianggo pikeun nyambungkeun sél ieu ngajantenkeun aranjeunna tahan pisan kana geter.
    • Struktur kelas kendaraan listrik sareng desain insulasi: Kami parantos ngararancang bungkus batré khusus pikeun kendaraan listrik, ngalaksanakeun struktur sareng insulasi anu kuat pikeun ningkatkeun kaamanan.
    • Desain modul GeePower: bungkus batré kami dirancang kalayan stabilitas jeung kakuatan dina pikiran, mastikeun konsistensi alus tur efisiensi assembly.
    • Smart BMS sareng sirkuit pelindung: Unggal pak batré GeePower dilengkepan Sistem Manajemén Batré pinter (BMS) sareng sirkuit pelindung.Sistem ieu terus-terusan ngawas suhu sareng arus sél batré.Upami aya poténsi cilaka atanapi résiko anu dideteksi, sistem pareum pikeun ngajaga kinerja batré sareng manjangkeun umur anu dipiharep.

  • 4. Naha aya kasalempang batréna?

    Pastikeun, bungkus batré GeePower dirancang kalayan kaamanan salaku prioritas utama.Batréna ngagunakeun téknologi canggih, sapertos kimia litium beusi fosfat, anu dipikanyaho pikeun stabilitas anu luar biasa sareng ambang suhu ngaduruk anu luhur.Beda sareng jinis batré anu sanés, batré litium beusi fosfat kami gaduh résiko anu langkung handap tina seuneu, berkat sipat kimiana sareng ukuran kaamanan anu ketat dilaksanakeun nalika produksi.Salaku tambahan, bungkus batré dilengkepan ku panangtayungan canggih anu nyegah ngeusi batre sareng ngaleupaskeun gancang, teras ngaminimalkeun poténsial résiko.Kalayan kombinasi fitur kaamanan ieu, anjeun tiasa gaduh katengtreman pikiran terang yén kamungkinan batréna kahuruan pisan rendah.

  • 1. Naha Batréna Bakal Discharged Mandiri Nalika Kakuatan Pareum?

    Kabéh batré, euweuh urusan naon karakter kimiawi, boga fenomena timer ngurangan.Tapi laju timer ngurangan batré LiFePO4 urang pisan low, kirang ti 3%.

    Perhatian 

    Lamun hawa ambient luhur;Mangga nengetan alarm suhu luhur tina sistem batré;Ulah ngecas batré langsung saatos dipaké dina lingkungan suhu luhur, Anjeun kudu ngantep batré sésana pikeun leuwih ti 30 menit atawa hawa pakait ka ≤35 ° C;Lamun hawa ambient nyaeta ≤0 ° C, batréna kudu dieusi pas mungkin sanggeus ngagunakeun forklift pikeun nyegah batréna ti tiis teuing pikeun ngecas atawa manjangkeun waktu ngecas;

  • 2. Dupi abdi tiasa pinuh ngaleupaskeun batré Lifepo4?

    Leres, batré LiFePO4 tiasa terus-terusan discharged ka 0% SOC sareng teu aya pangaruh jangka panjang.Nanging, kami nyarankeun yén anjeun ngan ukur ngirangan dugi ka 20% pikeun ngajaga umur batre.

    Perhatian 

    Interval SOC pangsaéna pikeun neundeun batré: 50±10%

  • 3. Dina Suhu Sabaraha Abdi tiasa Ngecas sareng Ngaleupaskeun Pek Batré Geepower?

    Bungkusan Batré GeePower ngan ukur kedah dicas tina 0°C dugi ka 45°C (32°F dugi ka 113°F) sareng dikaluarkeun tina -20°C dugi ka 55°C (-4°F dugi ka 131°F).

  • 4. Nyaeta Kisaran Suhu -20 °c Nepi ka 55 °c (-4 °f Nepi ka 131 °f) Suhu Internal Operasi Pek Atawa Suhu Ambient?

    Ieu suhu internal.Aya sensor suhu di jero pak anu ngawas suhu operasi.Upami kisaran suhu ngaleuwihan, buzzer bakal disada sareng pak bakal otomatis pareum dugi ka bungkus diidinan tiis / panas dina parameter operasional. 

  • 5. Dupi Anjeun Nyadiakeun Pelatihan?

    Leres pisan, kami bakal nyayogikeun anjeun dukungan téknis online sareng palatihan kalebet pangaweruh dasar batré litium, kaunggulan batré litium sareng masalah shooting.Manual pangguna bakal disayogikeun ka anjeun dina waktos anu sami.

  • 6. kumaha hudang batré LiFePO4?

    Upami batré LiFePO4 (Lithium Iron Phosphate) parantos béak atanapi "saré," anjeun tiasa nyobian léngkah-léngkah ieu pikeun hudang:

    • Mastikeun kasalametan: batré LiFePO4 tiasa sénsitip, janten nganggo sarung tangan pelindung sareng kacasoca nalika nanganan.
    • Pariksa sambungan: Pastikeun yén sadaya sambungan antara batré jeung alat atawa carjer aman tur bebas tina karuksakan.
    • Pariksa tegangan batré: Paké multi-méteran mariksa tegangan batré.Upami teganganna sahandapeun tingkat minimum anu disarankeun (biasana sakitar 2,5 volt per sél), skip ka lengkah 5. Upami langkung luhur tingkat ieu, teraskeun ka lengkah 4.
    • Ngecas batré: Sambungkeun batré ka carjer luyu husus dirancang pikeun batré LiFePO4.Turutan parentah produsén pikeun ngecas batré LiFePO4 sarta ngidinan waktu cukup pikeun batré ngecas.Ngawas prosés ngecas raket tur pastikeun carjer teu overheating.Sakali voltase batré ngahontal tingkat nu bisa ditarima, éta kudu hudang tur mimitian narima muatan.
    • ngecas recovery: Lamun tegangan teuing low pikeun pangecas biasa ngakuan, Anjeun bisa jadi kudu carjer "recovery".Ieu carjer husus dirancang pikeun aman cageur sarta nyegerkeun deeply discharged batré LiFePO4.Pangecas ieu sering nganggo paréntah sareng setelan khusus pikeun skenario sapertos kitu, janten pastikeun turutan petunjuk anu disayogikeun.
    • Neangan pitulung profésional: Lamun léngkah di luhur teu nyegerkeun batré, mertimbangkeun nyandak eta ka teknisi batré profésional atawa hubungi produsén batré pikeun pitulung salajengna.Nyobian ngahudangkeun batré LiFePO4 ku cara anu teu leres atanapi nganggo téknik ngecas anu salah tiasa bahaya sareng tiasa ngaruksak batréna.

    Inget pikeun turutan pancegahan kaamanan ditangtoskeun nalika nanganan batré jeung salawasna tingal tungtunan produsén pikeun ngecas jeung nanganan batré LiFePO4.

  • 7. Sabaraha lami deui bakal ngecas?

    Panjang waktos anu diperlukeun pikeun ngeusi batre Li-ion gumantung kana jinis sareng ukuran sumber pangecas anjeun. Laju ngecas anu disarankeun nyaéta 50 amps per batré 100 Ah dina sistem anjeun.Salaku conto, upami carjer anjeun 20 amps sareng anjeun kedah ngeusi batre kosong, peryogi 5 jam kanggo ngahontal 100%.

  • 8. Sabaraha lami GeePower LiFePO4 Batré Disimpen?

    Disarankeun pisan pikeun nyimpen batré LiFePO4 di jero rohangan salami usum pareum.Disarankeun ogé pikeun nyimpen batré LiFePO4 dina kaayaan muatan (SOC) kirang langkung 50% atanapi langkung luhur.Upami batréna disimpen kanggo lami, ngeusi batre sahenteuna sakali unggal 6 bulan (disarankeun unggal 3 bulan sakali).

  • 9. Kumaha Ngeusi batre LiFePO4?

    Ngecas batré LiFePO4 (singketan tina batré Litium Beusi Fosfat) kawilang lugas.

    Ieu léngkah-léngkah pikeun ngeusi batre LiFePO4:

    Pilih carjer anu luyu: Pastikeun anjeun gaduh carjer batré LiFePO4 anu pas.Ngagunakeun carjer anu dirancang husus pikeun batré LiFePO4 penting, sabab carjer ieu boga algoritma ngecas bener jeung setelan tegangan pikeun jenis ieu batré.

    • Sambungkeun carjer: Pastikeun carjer dicabut tina sumber listrik.Lajeng, sambungkeun positif (+) kaluaran lead carjer ka terminal positif batré LiFePO4, tur sambungkeun négatip (-) kalungguhan kaluaran ka terminal négatip batréna.Parios deui yén sambunganna aman sareng teguh.
    • Colokkeun carjer: Saatos sambunganna aman, colokkeun carjer ka sumber listrik.Pangecas kedah gaduh lampu indikator atanapi tampilan anu nunjukkeun status ngecas, sapertos beureum kanggo ngecas sareng héjo nalika dicas pinuh.Tingal manual pamake carjer pikeun petunjuk sareng indikator ngecas khusus.
    • Ngawas prosés ngecas: Tetep panon dina prosés ngecas.Batré LiFePO4 umumna gaduh tegangan sareng arus ngecas anu disarankeun, janten penting pikeun nyetél pangecas kana nilai anu disarankeun upami mungkin.Hindarkeun ngeusi batre kaleuleuwihan, sabab tiasa nyababkeun karusakan atanapi ngirangan umur batre.
    • Ngecas nepi ka pinuh: Ngidinan carjer ngeusi batre LiFePO4 nepi ka kapasitas pinuh.Butuh sababaraha jam gumantung kana ukuran sareng kaayaan batréna.Sakali batréna geus pinuh, carjer kudu otomatis eureun atawa asupkeun mode pangropéa.
    • Cabut colokan carjer: Sakali batréna geus pinuh, cabut carjer tina sumber kakuatan tur cabut tina batréna.Pastikeun pikeun nanganan batré sareng carjer kalayan ati-ati, sabab tiasa janten haneut salami prosés ngecas.

    Punten dicatet yén ieu mangrupikeun léngkah-léngkah umum, sareng sok disarankeun pikeun ngarujuk kana tungtunan produsén batré khusus sareng manual pangguna pangecas pikeun petunjuk ngecas lengkep sareng pancegahan kaamanan.

  • 10. Kumaha Milih Bms Pikeun Sél Lifepo4

    Nalika milih Sistem Manajemén Batré (BMS) pikeun sél LiFePO4, anjeun kedah mertimbangkeun faktor-faktor ieu:

    • Kasaluyuan sél: Pastikeun yén BMS anu anjeun pilih dirancang khusus pikeun sél LiFePO4.Batré LiFePO4 gaduh profil ngecas sareng ngecas anu béda dibandingkeun sareng kimia litium-ion sanés, janten BMS kedah cocog sareng kimia khusus ieu.
    • Tegangan sareng kapasitas sél: Perhatikeun tegangan sareng kapasitas sél LiFePO4 anjeun.BMS anu anjeun pilih kedah cocog pikeun rentang tegangan sareng kapasitas sél khusus anjeun.Pariksa spésifikasi BMS pikeun mastikeun yén éta tiasa ngadamel tegangan sareng kapasitas batré anjeun.
    • Fitur panyalindungan: Milarian BMS anu nawiskeun fitur panyalindungan penting pikeun mastikeun operasi anu aman tina pak batré LiFePO4 anjeun.Fitur ieu tiasa kalebet panyalindungan overcharge, panyalindungan over-discharge, panyalindungan arus langkung, panyalindungan sirkuit pondok, pangimeutan suhu, sareng kasaimbangan tegangan sél.Komunikasi sareng ngawaskeun: Pertimbangkeun naha anjeun peryogi BMS pikeun gaduh kamampuan komunikasi.Sababaraha model BMS nawiskeun fitur sapertos ngawaskeun tegangan, ngawaskeun arus, sareng ngawaskeun suhu, anu tiasa diaksés jarak jauh ngalangkungan protokol komunikasi sapertos RS485, CAN bus, atanapi Bluetooth.
    • Kaandalan sareng kualitas BMS: Milarian BMS ti produsén anu terhormat anu dikenal pikeun ngahasilkeun produk anu dipercaya sareng kualitas luhur.Pertimbangkeun maca ulasan sareng pariksa catetan lagu produsén pikeun nganteurkeun solusi BMS anu kuat sareng tiasa diandelkeun. Desain sareng pamasangan: Mastikeun yén BMS dirancang pikeun gampang integrasi sareng pamasangan kana pak batré anjeun.Pertimbangkeun faktor sapertos dimensi fisik, pilihan pemasangan, sareng syarat kabel BMS.
    • Ongkos: Bandingkeun harga pilihan BMS béda, tetep dina pikiran yén kualitas jeung reliabilitas mangrupakeun faktor penting.Pertimbangkeun fitur sareng kinerja anu anjeun peryogikeun sareng milarian kasaimbangan antara efektivitas biaya sareng nyumponan kabutuhan anjeun.

    Pamustunganana, BMS khusus anu anjeun pilih bakal gumantung kana sarat khusus tina pak batré LiFePO4 anjeun.Pastikeun yén BMS nyumponan standar kaamanan anu diperyogikeun sareng gaduh fitur sareng spésifikasi anu saluyu sareng kabutuhan batré anjeun.

  • 11. Naon Anu Kajadian Lamun Anjeun Ngeusi batre Batré Lifepo4

    Upami anjeun ngecas batré LiFePO4 (Lithium Iron Phosphate), éta tiasa nyababkeun sababaraha akibat anu mungkin:

    • Thermal runaway: Overcharging tiasa nyababkeun suhu batré naék sacara signifikan, berpotensi ngakibatkeun kaayaan runaway termal.Ieu mangrupa prosés uncontrolled sarta timer reinforcing dimana suhu batré terus ningkat gancang, berpotensi ngarah ka sékrési jumlah tinggi panas atawa malah seuneu.
    • Ngurangan umur batre: Ngeusi batre sacara signifikan tiasa ngirangan umur batre LiFePO4 sacara signifikan.Ngeusi batre anu terus-terusan tiasa nyababkeun karusakan kana sél batré, nyababkeun panurunan dina kapasitas sareng kinerja sadayana.Kana waktu, ieu tiasa nyababkeun umur batre anu pondok.
    • Bahaya kasalametan: Ngecas kaleuleuwihan tiasa ningkatkeun tekanan di jero sél batré, anu pamustunganana tiasa nyababkeun kabocoran gas atanapi éléktrolit.Ieu tiasa nyababkeun bahaya kaamanan sapertos résiko ngabeledug atanapi seuneu.
    • Leungitna kapasitas batré: Overcharging bisa ngabalukarkeun karuksakan teu bisa balik sarta leungitna kapasitas dina accu LiFePO4.Sél-sél éta tiasa kakurangan tina paningkatan diri sareng kamampuan panyimpen énergi anu ngirangan, mangaruhan kinerja sareng kagunaanana sadayana.

    Pikeun nyegah overcharging sareng mastikeun operasi anu aman tina batré LiFePO4, disarankeun ngagunakeun Sistem Manajemén Batré (BMS) anu leres anu kalebet panyalindungan overcharge.BMS ngawas sareng ngontrol prosés ngecas pikeun nyegah batréna teu dicas, mastikeun operasi anu aman sareng optimal.

  • 12. Kumaha Nyimpen Batré Lifepo4?

    Lamun datang ka nyimpen batré LiFePO4, turutan tungtunan ieu pikeun mastikeun umur panjang sarta kaamanan maranéhanana:

    Ngeusi batre: Sateuacan nyimpen batré LiFePO4, pastikeun batréna tos pinuh.Ieu mantuan nyegah timer ngurangan salila neundeun, nu bisa ngabalukarkeun tegangan batré turun teuing low.

    • Pariksa tegangan: Paké multi-méteran pikeun ngukur tegangan batré.Ideally, tegangan kudu sabudeureun 3.2 - 3.3 volt per sél.Lamun tegangan teuing tinggi atawa low teuing, eta bisa nunjukkeun masalah batré, jeung anjeun kudu neangan pitulung profésional atanapi ngahubungan produsén.
    • Nyimpen dina suhu sedeng: batré LiFePO4 kudu disimpen dina tiis, tempat garing kalayan suhu sedeng antara 0-25 ° C (32-77 ° F).Suhu anu ekstrim tiasa ngirangan kinerja batré sareng ngirangan umur batre.Hindarkeun disimpen dina sinar panonpoé langsung atanapi caket sumber panas.
    • Ngajagi tina Uap: Pastikeun yén wewengkon gudang geus garing, sabab Uap bisa ngaruksak batréna.Nyimpen accu dina wadahna airtight atawa kantong pikeun nyegah paparan ka Uap atawa kalembaban.
    • Hindarkeun setrés mékanis: Jaga batré tina dampak fisik, tekanan, atanapi setrés mékanis anu sanés.Janten ati-ati ulah leupaskeun atanapi naksir aranjeunna, sabab tiasa ngaruksak komponén internal.
    • Pegatkeun sambungan tina alat: Upami anjeun nyimpen batré LiFePO4 dina alat sapertos kaméra atanapi kandaraan listrik, piceun tina alat sateuacan disimpen.Ninggalkeun batré disambungkeun ka alat bisa ngakibatkeun solokan teu perlu tur berpotensi ngaruksak batré atawa alat.
    • Périodik pariksa tegangan: Disarankeun mariksa tegangan batré LiFePO4 disimpen unggal sababaraha bulan pikeun mastikeun aranjeunna ngajaga hiji tingkat ditarima muatan.Upami voltase turun sacara signifikan salami neundeun, pertimbangkeun ngecas batré pikeun ngahindarkeun karusakan tina ngaleupaskeun jero.

    Ku nuturkeun tungtunan neundeun ieu, anjeun tiasa ningkatkeun umur sareng kinerja batré LiFePO4 anjeun.

  • 1. Naon hirup ekspektasi batré?

    Batré GeePower tiasa dianggo langkung ti 3,500 siklus kahirupan.Kahirupan desain batré langkung ti 10 taun.

  • 2. Naon Kabijakan Garansi?

    The jaminan pikeun batréna téh 5 taun atawa 10.000 jam, whichever datang first.The BMS ngan bisa ngawas waktu ngurangan, sarta pamaké bisa ngagunakeun batré remen, lamun urang make sakabeh siklus keur ngartikeun jaminan, éta bakal adil keur pamaké.Éta sababna garansi nyaéta 5 taun atanapi 10,000 jam, mana waé anu mimiti.

  • 1. Naon cara pengiriman barang anu urang tiasa milih pikeun batré litium?

    Sarupa jeung asam timah, aya parentah bungkusan nu kudu dituturkeun nalika pangiriman.Aya sababaraha pilihan anu sayogi gumantung kana jinis batré litium sareng peraturan anu aya:

    • Pengiriman Bumi: Ieu mangrupikeun metode anu paling umum pikeun ngirim batré litium sareng umumna diidinan pikeun sadaya jinis batré litium.Pangiriman darat biasana kirang ketat sabab henteu ngalibetkeun peraturan angkutan udara anu sami.
    • Pengiriman Udara (Kargo): Upami batré litium dikirimkeun via hawa salaku kargo, aya peraturan khusus anu kedah diturutan.Jenis-jenis batré litium (sapertos litium-ion atanapi litium-logam) tiasa gaduh larangan anu béda.Penting pikeun sasuai sareng peraturan Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) sareng parios ka maskapai pikeun sarat khusus.
    • Pengiriman Udara (Panumpang): Pangiriman batré litium dina penerbangan panumpang dibatesan kusabab masalah kaamanan.Nanging, aya pengecualian pikeun batré litium anu langkung alit dina alat konsumen sapertos smartphone atanapi laptop, anu diidinan janten bagasi anu digentos atanapi dipariksa.Sakali deui, penting pikeun pariksa ku maskapai pikeun watesan atanapi larangan.
    • Pengiriman Laut: angkutan laut umumna kirang restrictive lamun datang ka ngirim batré litium.Nanging, tetep penting pikeun matuh Kode Barang Bahaya Maritim Internasional (IMDG) sareng peraturan khusus pikeun ngirim batré litium ku laut.
    • Jasa Kurir: Jasa kurir sapertos FedEx, UPS, atanapi DHL tiasa gaduh pedoman khusus sareng larangan pikeun ngirim batré litium.

    Kadé parios kalawan layanan kurir pikeun mastikeun patuh kana regulations.Regardless sahiji metodeu pengiriman barang dipilih, hal anu penting pikeun ngarangkep jeung labél batré litium bener nurutkeun peraturan relevan pikeun mastikeun angkutan aman.Éta ogé penting pikeun ngadidik diri anjeun ngeunaan peraturan sareng syarat khusus pikeun jinis batré litium anu anjeun kirimkeun sareng konsultasi sareng pamawa pengiriman barang pikeun pedoman khusus anu aya dina tempatna.

  • 2. Dupi anjeun gaduh forwarder angkutan barang pikeun mantuan kami ngilikan batré litium?

    Leres, urang gaduh agénsi pengiriman koperasi anu tiasa ngangkut batré litium.Sakumaha urang terang, batré litium masih dianggap barang bahaya, janten upami agénsi pengiriman anjeun teu gaduh saluran transportasi, agénsi pengiriman kami tiasa ngangkutana pikeun anjeun.