GeePower--Panyadia batré litium-ion anu unggul: Kalayan reputasi anu kuat pikeun kaunggulan, kami nganteurkeun batré litium-ion kualitas luhur anu tiasa dipercaya anu ngadayakeun alat anjeun sacara éfisién.Solusi inovatif kami mastikeun kinerja anu langkung lami sareng produktivitas ditingkatkeun, ngamungkinkeun anjeun tetep dikuatkeun sareng payuneun kompetisi.

ngeunaan
GeePower

GeePower New Energy Technology Co., Ltd. Nu mangrupakeun parusahaan dinamis jeung maju-pilari, nangtung di forefront tina revolusi énergi anyar.Kusabab ngadegna di 2018, kami geus dedicated ka ngarancang, ngahasilkeun jeung ngajual solusi batré litium-ion canggih di handapeun brand kami esteemed "GeePower".Urang ngarasakeun hiji reputasi sampurna salaku parusahaan taxpayer umum kalawan bebas impor jeung hak ékspor.portopolio produk urang sampurna tailored pikeun minuhan paménta tumuwuh pikeun solusi kakuatan sustainable dina sagala rupa widang, kaasup kandaraan listrik tanaga anyar, forklifts listrik, kakuatan cadangan, sarta sistem panyimpen énergi padumukan jeung industri.

  • 0 +

    Taun Pangalaman

  • 0 GWH

    Kapasitas Produksi

  • 0 +

    Staf Téknis

  • 0 +

    Patén-patén

  • FT80350 batré Li-ion hémat énergi 80v forklift pikeun penanganan bahan

    FT80350 Énergi-hémat...

    FT80350 batré Li-ion hémat énergi 80v forklift pikeun penanganan bahan mangrupakeun solusi kakuatan motong-ujung nu nyadiakeun kinerja luar biasa, reliabilitas, jeung kaamanan pikeun sauntuyan operasi forklift.Batré kualitas luhur ieu gaduh umur siklus anu pikaresepeun sareng tegangan 83.2v kalayan kapasitas 350ah, mastikeun kakuatan anu tiasa dipercaya sareng kuat pikeun mastikeun operasi anjeun lancar tanpa aya gangguan.Kalayan desain anu inovatif, batré forklift GeePower LiFePO4 nawiskeun umur rak anu langkung lami, janten pilihan anu efisien sareng biaya-éféktif pikeun perusahaan anjeun.

  • FT72350 Deep siklus 3 roda forklift listrik pabrik batré litium ion

    FT72350 Siklus jero 3 w...

    FT72350 Deep cycle 3 roda forklift listrik pabrik batré litium ion dirancang husus pikeun dipaké dina treuk forklift, nyadiakeun hirup siklus impressive, kakuatan dipercaya jeung kinerja kaamanan luar biasa.Kalayan kapasitas 350ah sareng tegangan 76.8v, batré kualitas luhur ieu nganteurkeun kakuatan anu kuat pikeun sadaya operasi forklift anjeun. Téknologi LiFePO4 inovatif kami gaduh umur rak anu panjang, janten pilihan anu murah pikeun usaha anu badé ningkatkeun kakuatanana. solusi.Hal ieu ngajadikeun eta gaganti idéal pikeun accu timbal-asam tradisional nu ilaharna merlukeun ngagantian biasa na maintenance.What susunan batré urang eta nyaeta kinerja kaamanan impressive na.

  • FT72300 72 volt forklift listrik Rechargeable batré litium

    FT72300 72 volt listrik ...

    FT72300 72 volt forklift listrik Pek batré litium anu tiasa dicas deui mangrupikeun solusi panyimpen énergi anu kuat sareng tiasa diandelkeun anu nawiskeun daya tahan anu luar biasa sareng kinerja anu luhur.Éta ngagunakeun téknologi litium-ion canggih pikeun nganteurkeun umur siklus unggul, kaluaran kakuatan luar biasa, sareng durasi ngecas langkung pondok tibatan batré asam timbal tradisional.Fitur-fitur ieu ngajantenkeun cocog pisan pikeun seueur aplikasi anu ngabutuhkeun sumber daya anu tiasa dipercaya. Desain kompak tina pak batré ieu ngajantenkeun saderhana pikeun masang sareng ngajaga, sedengkeun sistem BMS pinterna nyayogikeun sababaraha tingkatan panjagaan tina masalah umum anu aya hubunganana sareng batré sapertos panas teuing. over-discharge, overcharge, sareng short-circuiting.

  • FT72280 72v Ultra-ipis batré litium rechargeable pikeun treuk forklift listrik

    FT72280 72v Ultra-ipis...

    FT72280 72v Ultra-ipis batré litium rechargeable pikeun treuk forklift listrik nawarkeun sauntuyan fitur canggih tur mangpaat anu ningkatkeun kinerja sarta reliabilitas.Salah sahiji kaunggulan utama batré ieu nyaéta kapadetan énergi anu luhur, anu ngamungkinkeun éta nyayogikeun kakuatan anu konsisten pikeun waktos anu berkepanjangan tanpa meryogikeun ngecas sering.Dibandingkeun sareng batré timbal-asam tradisional, batré forklift GeePower LiFePO4 gaduh umur anu langkung panjang sareng waktos ngecas langkung gancang, janten langkung éfisién sareng biaya-éféktif.Sistim BMS canggih na ensures operasi aman tur dipercaya ku ngatur siklus ngecas na discharging batré sarta nyegah overcharging na overheating.Additionally, batré forklift GeePower LiFePO4 kompatibel jeung sagala rupa jenis forklifts, sahingga sumber kakuatan serbaguna anu bisa dipaké di sakuliah béda. model jeung merek.Konstruksi anu kuat sareng dipercaya ngajadikeun éta cocog pikeun dianggo dina lingkungan anu nangtang sapertos gudang, fasilitas manufaktur, sareng operasi logistik.Gemblengna, dénsitas énergi anu luhur GeePower LiFePO4 batré forklift, umur panjang, waktos ngecas langkung gancang, sareng operasi anu aman ngajantenkeun éta investasi anu saé pikeun usaha anu hoyong ningkatkeun efisiensi sareng reliabilitas operasina sareng ngirangan biaya pangropéa sadayana.

  • FT361120 batré forklift kapasitas tinggi pikeun industri

    FT361120 Kapasitas luhur...

    Batré forklift LiFePO4 GeePower nawiskeun alternatif anu saé pikeun batré-asam timah tradisional nalika nganggo alat-alat penanganan bahan.Kalayan batré forklift kapasitas FT361120 High pikeun industri sareng tegangan 38.4V, batré GeePower nyayogikeun kakuatan anu tiasa dipercaya, stabil sareng cekap pikeun ngajaga alat anjeun lancar.Salian kapasitasna anu ageung, batré LiFePO4 ogé gaduh fitur tambahan sapertos layar LCD sareng port carjer mobil sahingga merenah sareng ramah pikeun operator.

  • FT24700 kapasitas tinggi forklift 24v batré litium

    FT24700 kapasitas luhur ...

    Paket batré litium forklift 25.6V700AH mangrupikeun investasi anu luar biasa pikeun usaha anu hoyong ningkatkeun operasina dina jangka panjang.pak batré ieu direkayasa pikeun endure kaayaan lingkungan terjal, delivering kinerja stabil sarta konsisten nu minuhan tungtutan fasilitas manufaktur, gudang, sarta puseur distribusi.Ku ngamangpaatkeun pak batré ieu, usaha bisa maksimalkeun pungsi utilization parabot maranéhanana, ngajaga workflow uninterrupted, sarta ngaleutikan downtime ongkosna mahal.

  • FT24175 forklift ngagantian batré asam kalungguhan

    FT24175 forklift kalungguhan ...

    FT24175 forklift ngagantian batré asam kalungguhan, batré GeePower LiFePO4 mangrupakeun catu daya mantap sarta dipercaya pikeun rupa-rupa aplikasi industri, boasting kapasitas 25.6V175AH.Kahirupan siklus anu panjang sareng kaluaran kakuatan anu luhur nawiskeun kinerja sareng nilai anu luar biasa dibandingkeun sareng batré asam timah tradisional.Téknologi sistem manajemen batré canggih (BMS) batré nyayogikeun sababaraha tingkat panyalindungan ngalawan gangguan, ngeusi batre, sareng panas teuing, mastikeun kasalametan sareng operasi anu dipercaya.Dirancang pikeun beroperasi dina lingkungan anu parah, batré GeePower LiFePO4 tiasa tahan suhu ekstrim, kalembaban, sareng paparan ka shock sareng geter, janten solusi kakuatan anu idéal pikeun nungtut industri sapertos logistik, gudang, sareng manufaktur.Ukuran kompak sareng prosés instalasi sareng pangropéa anu gampang janten pilihan anu populer pikeun aplikasi anu peryogi perobahan batré anu sering.Gemblengna, daya tahan batre GeePower LiFePO4, efisiensi, sareng penanganan anu gampang ngajantenkeun éta investasi anu saé pikeun usaha anu badé ngaoptimalkeun operasi sareng produktivitasna, ngamungkinkeun aranjeunna ngamangpaatkeun kakuatan téknologi inovatif bari ngirangan résiko sareng ngirangan downtime dina sababaraha setélan industri.

warta jeung informasi