• Ngeunaan TOPP

Modul batré LFP

A Perkenalan singket pikeun LFP Batré Module

wunsds1

Modul batré LFP nawiskeun kaamanan anu luar biasa, stabilitas termal, sareng umur siklus.Batré litium beusi fosfat ieu loba dipaké dina EVs, sistem énergi renewable, sarta aplikasi sejenna nu merlukeun reliabilitas jeung umur panjang.Sanajan kapadetan énergi rada handap, batré LFP ngimbangan dénsitas kakuatan impressive sarta rentang suhu operasi lega.Panalitian anu terus-terusan ditujukeun pikeun ningkatkeun kapadetan énergina.Gemblengna, modul batré LFP mangrupikeun pilihan anu dipercaya pikeun neundeun énergi anu aman sareng awét.

CBA54173200--1P Series

modul 1P8S / 1P12S baku bisa gampang digabungkeun kana sistem batré pikeun kandaraan-speed low, forklifts, kandaraan husus, jeung sajabana, sarta loba dipaké;dina waktos anu sareng, standarisasi suku cadang ogé bisa minuhan sagala kombinasi angka string béda;minuhan skenario pamakéan husus customer;Ukuran maksimum anu tiasa dibungkus nyaéta 1P16S.

kira-kira (1)
kira-kira (2)

Parameter produk

Proyék

Parameter Téknis

Modul

Modél Grup

1P8S Module Grup

1P12S Module Grup

Tegangan dipeunteun

25.6

38.4

Kapasitas dipeunteun

206

206

Daya modul

5273.6

7910.4

Beurat modul

34,5 ± 0,5

50±0,8

Ukuran modul

482*175*210

700*175*210

Rentang tegangan

20-29.2

30-43.8

Maksimum Constant Discharging Ayeuna

206A

Maksimum Ngecas Ayeuna

200A

Rentang Suhu Gawé

Ngecas 0 ~ 55 ℃,

Dicharging -20 ~ 60 ℃

CBA54173200--2P Series

modul 2P4S / 2P6S baku bisa gampang digabungkeun kana sistem batré pikeun forklifts, kandaraan husus, jeung sajabana, sarta loba dipaké;dina waktos anu sareng, standarisasi suku cadang ogé bisa minuhan sagala kombinasi angka string béda;minuhan skenario pamakéan husus customer;PACK maksimum kana 2P8S.

kira-kira (3)
kira-kira (4)

Parameter produk

Proyék

Parameter Téknis

 

Modul

Modél Grup

2P4S Module Grup

2P6S Module Grup

Tegangan dipeunteun

12.8

19.2

Kapasitas dipeunteun

412

412

Daya modul

5273.6

7910.4

Beurat modul

34,5 ± 0,5

50±0,8

Ukuran modul

482*175*210

700*175*210

Rentang tegangan

10-14.6

15-21.9

Maksimum Constant Discharging Ayeuna

250A

Maksimum Ngecas Ayeuna

200A

Rentang Suhu Gawé

Ngecas 0 ~ 55 ℃,

Dicharging -20 ~ 60 ℃

CBA54173200--3P

modul 3P3S / 3P4S baku bisa gampang digabungkeun kana sistem batré pikeun forklifts, kandaraan husus, jeung sajabana, sarta loba dipaké.Dina waktu nu sarua, standarisasi suku cadang ogé bisa minuhan sagala kombinasi angka string béda;minuhan skenario pamakéan husus customer;PACK maksimum kana 3P5S

kira-kira (5)
kira-kira (6)

Parameter produk

Proyék

Parameter Téknis

Modul

 

Modél Grup

3P3S Module Grup

3P4S Module Grup

Tegangan dipeunteun

9.6

12.8

Kapasitas dipeunteun

618

618

Daya modul

5932.8

7910.4

Beurat modul

38,5 ± 0,5

50±0,8

Ukuran modul

536*175*210

700*175*210

Rentang tegangan

7.5-10.95

10-14.6

Maksimum Constant Discharging Ayeuna

250A

Maksimum Ngecas Ayeuna

200A

Rentang Suhu Gawé

Ngecas 0 ~ 55 ℃,

Dicharging -20 ~ 60 ℃

Jalur Produksi

dangsun (2)
dangsun (1)
LINE PRODUKSI (3)
LINE PRODUKSI (4)
asds14

Dayakeun sareng modul batré LFP - solusi panyimpen énergi anu dipercaya sareng aman pikeun masa depan anu lestari.

Ngalaman panyimpen énergi anu dipercaya sareng aman sapertos henteu kantos nganggo modul batré LFP.Anggo kakuatan téknologi canggih pikeun mastikeun masa depan anu lestari pikeun sadayana.Percaya kana solusi kami pikeun nyayogikeun stabilitas sareng daya tahan anu dipikabutuh pikeun kabutuhan énergi anjeun, bari ngirangan tapak suku karbon anjeun.Power up na suluh robah arah isukan greener.