• Ngeunaan TOPP

Taros Kami

Hunan GeePower Energy Technology Co., Ltd.

Upami anjeun milarian solusi listrik anu berkualitas sareng dipercaya pikeun bisnis anjeun, GeePower di dieu pikeun ngabantosan.Batré litium-ion kami dirancang pikeun nyumponan kabutuhan sagala rupa industri, kalebet transportasi, laut, militer, sareng seueur deui.Naha anjeun peryogi solusi standar atanapi khusus, tim profésional kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun unggal léngkah.Janten, upami anjeun resep diajar langkung seueur ngeunaan produk sareng jasa kami, punten kirimkeun email sareng patarosan anjeun.Kami bakal resep masihan anjeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun sareng ngabantosan anjeun milih solusi anu pangsaéna pikeun kabutuhan bisnis anjeun.

Kualitas hadé

Dina standar manufaktur batré mobil panumpang, milih sél batré internasional ngarah sarta BMS.

Pangiriman langkung gancang

Sistem ranté suplai lengkep, stok bahan baku umum, waktos pangiriman sampel 20 dinten, waktos pangiriman pesenan angkatan 30 dinten.

Langkung Cost Éféktif

Dibandingkeun sareng batré asam timbal, éta tiasa ngahémat 50% tina biaya dina 5 taun.Dibandingkeun sareng batré litium merek sanés, hargana langkung kompetitif.

Service punjul

Nyadiakeun rojongan teknis jeung latihan, eupan balik dina 2 jam sanggeus narima keluhan customer, solusi dina 48 jam.

22 (1)

Alamat

Ngawangun A8, Taman Industri Internasional Tongxin, No.169 Huizhi Jalan Tengah, Kacamatan High-Tech, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina.

Surélék

Telepon

Penjualan: +86 731 8825 4946

Penjualan: +86 137 9027 7376

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami