• Ngeunaan TOPP

FT361120 batré forklift kapasitas tinggi pikeun industri

Katerangan pondok:

Batré forklift LiFePO4 GeePower nawiskeun alternatif anu saé pikeun batré-asam timah tradisional nalika nganggo alat-alat penanganan bahan.Kalayan batré forklift kapasitas FT361120 High pikeun industri sareng tegangan 38.4V, batré GeePower nyayogikeun kakuatan anu tiasa dipercaya, stabil sareng cekap pikeun ngajaga alat anjeun lancar.Salian kapasitasna anu ageung, batré LiFePO4 ogé gaduh fitur tambahan sapertos layar LCD sareng port carjer mobil sahingga merenah sareng ramah pikeun operator.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Salah sahiji kaunggulan anu paling signifikan tina batré LiFePO4 GeePower nyaéta yén éta gaduh siklus hirup anu langkung panjang sareng tiasa tahan dugi ka tilu kali langkung lami tibatan batré asam timbal tradisional, ngirangan waktos henti sareng ngahémat biaya perawatan.Batré LiFePO4 ogé gaduh waktos ngecas gancang, ngamungkinkeun waktos péngkolan gancang sareng operasi anu teu kaganggu.Salaku tambahan, kamampuan komunikasi RS485 / CAN batré ngagampangkeun pikeun ngahijikeun sareng sababaraha sistem monitoring sareng kontrol, ningkatkeun efisiensi operasional sareng produktivitas.Investasi dina batré forklift LiFePO4 GeePower mangrupikeun pilihan anu wijaksana pikeun usaha anu hoyong ngahontal waktos maksimal sareng ngaminimalkeun biaya operasi bari ogé ngadopsi pilihan sumber anu langkung ramah lingkungan.

Katerangan Parameter Katerangan Parameter
Tegangan nominal 38.4V Kapasitas nominal 1120Ah
Tegangan Gawé 32.4~43.8V Énergi 43,01 KWH
Max Konstan ngurangan Ayeuna 350A Puncak ngurangan ayeuna 600A
Nyarankeun Charge Ayeuna 350A Nyarankeun tegangan muatan 43.8V
Suhu Discharge -20-55°C Suhu muatan 0-55 ℃
Suhu Panyimpen (1 bulan) -20-45°C Suhu Panyimpenan (1 taun) 0-35 ℃
Ukuran (L * W * H) 1000 * 850 * 400 mm Beurat 375kg
Bahan Kasus Baja Kelas panyalindungan IP65
a-150 x 150

2 JAM

WAKTU ngecas

2-3-150x150

3500

SIKLUS KAHIRUPAN

3-1-150x150

NOL

NGAJAGA

Nol<br>Polusi

NOL

POLUSI

KUMAHA

RATUS

OF MODEL PILIHAN

sél batré urang

FT361120 batré forklift kapasitas tinggi pikeun industri dijieunna tina sél batré kualitas luhur.

- Kinerja: Batré litium kami unggul dina kapadetan énergi sareng tiasa nyayogikeun kakuatan anu langkung ageung sareng langkung lami tibatan batré anu sanés.

- Ngecas gancang: Batré litium kami tiasa ngecas gancang, ngahémat waktos sareng ningkatkeun efisiensi.

- Éféktivitas biaya: Batré litium kami gaduh umur anu langkung panjang sareng meryogikeun enol pangropéa, janten pilihan anu ekonomis.

- Kaluaran kakuatan tinggi: Batré litium kami tiasa nganteurkeun kakuatan tingkat luhur, nyumponan paménta énergi anjeun.

- Garansi: Urang nawiskeun 5 taun jaminan, sangkan anjeun tiasa gaduh karapihan pikiran jeung ngandelkeun produk urang dina jangka panjang alatan reputasi solid urang.

CIANTO

Keunggulan Baterai:

kinerja kaamanan luhur

Turunkeun muatan diri (<3%)

Konsistensi luhur

Daur hirup anu langkung panjang

waktos ngecas gancang

shuyi (2)

TUV IEC62619

shuyi (3)

UL 1642

shuyi (4)

SJQA di Jepang
Sistim sertifikasi kaamanan produk

shuyi (5)

MSDS + UN38.3

BMS kami sareng sirkuit Pelindung

FT361120 batré forklift kapasitas tinggi pikeun industri ogé ditangtayungan ku BMS calakan.

- Kasalametan: Sistem manajemén batré pinter urang (BMS) mastikeun batréna teu overheat, overcharge, atawa overdischarge.Upami aya masalah, BMS ngingetkeun pangguna pikeun nyegah karusakan.

- Efisiensi: Smart BMS kami ngajantenkeun batréna langkung saé sareng tahan langkung lami kalayan waktosna kirang.

- Downtime: Smart BMS urang mariksa kaséhatan batré jeung bisa ngaduga lamun aya masalah.Ieu mantuan pikeun nyegah downtime unplanned.

- Ramah-pamaké: BMS Smart kami gampang dianggo.Ieu nembongkeun maneh kumaha batréna ngajalankeun sacara real-time, sarta anjeun bisa make data ieu keur nyieun kaputusan hadé.

- Pangimeutan Jauh: BMS Smart kami tiasa dipariksa ti mana waé di dunya.Anjeun tiasa ningali kumaha batréna, ngarobah setelan, komo nyandak tindakan pikeun nyegah masalah.

uih (2)

BMS Sababaraha Fungsi

● Perlindungan sél batré

● Mantau tegangan sél batré

● Ngawas suhu sél batré

● Tegangan & ayeuna pak monitor.

● muatan Control pak urang jeung ngurangan

● Ngitung SOC%

Sirkuit pelindung

● fungsi pre-muatan bisa nyingkahan karuksakan kana accu sareng komponenana listrik.

● sekering bisa dilebur lamun overload atawa sirkuit pondok éksternal lumangsung.

● ngawaskeun insulasi sarta detecting pikeun sistem pinuh.

● Sababaraha strategi otomatis bisa ngaluyukeun muatan jeung ngurangan ayeuna batré nurutkeun suhu béda jeung SOC(%)

uih (1)

Struktur pak batré kami

FT361120 batré forklift kapasitas tinggi pikeun industri dirancang pikeun pangropéa gampang.

modul batré

Modul batré

Desain modul GeePower ningkatkeun stabilitas jeung kakuatan pak batré, hasilna ningkat konsistensi jeung efisiensi assembly.Pek batré gaduh struktur sareng desain insulasi saluyu sareng standar kaamanan Kendaraan Listrik pikeun mastikeun ukuran kaamanan anu langkung luhur.

Pek batré

Pek batré

Desain struktural pak batré kami nyarupaan batré kandaraan listrik pikeun ngajamin yén integritas struktural batré tetep gembleng salila angkutan berkepanjangan sarta operasi.Batré jeung sirkuit kontrol dipisahkeun jadi dua bagian pikeun betah pangropéa sarta perbaikan, kalawan jandela leutik ayana di luhur.Éta gaduh tingkat panyalindungan dugi ka IP65, ngajantenkeun lebu sareng tahan cai.

tampilan LCD

Ngenalkeun batré litium-ion GeePower FT361120 anu canggih, solusi kakuatan anu ngarobih kaulinan ngawangun deui bentang industri forklift listrik China.Direkayasa pikeun nyumponan tungtutan pasar anu ngembang ieu, pak batré revolusioner ieu ngahartikeun deui cara operator ngatur mesin ngaliwatan tampilan LCD terpadu na.Seamlessly ngaoptimalkeun utilization batré jeung muka konci efisiensi unrivaled ku gampang ngawas data konci kayaning kaayaan muatan, kapasitas, ayeuna, runtime jeung pengecualian.Ngaksés inpormasi penting ayeuna gampang berkat antarbeungeut pangguna intuitif kami anu dirancang pikeun navigasi anu mulus kalayan genah tambihan.Nyiapkeun pikeun neuleumkeun diri dina kecanggihan sareng bakat anu teu aya tandinganana, pak batré litium-ion canggih GeePower sacara mulus ningkatkeun pangalaman forklift listrik anjeun, ngarobihkeun kinerja sareng mastikeun ngawaskeun sacara real-time kalayan gampang.

mm1
abouon (1)
abouon (2)
abouon (3)
abouon (4)

Kadali jauh

Ngalaman genah anu teu aya tandingan sareng efisiensi unggul anu ditawarkeun ku pak batré canggih GeePower.Delve kana dunya aksés gampang kana data operasional real-time, seamlessly diaksés dina komputer pribadi Anjeun atawa alat mobile, katuhu dina fingertips Anjeun.Gampang nyeken barkod anu ramah-pamaké dina wadah batré pikeun gancang nyandak inpormasi penting kalebet kaayaan muatan (SOC), tegangan, arus sareng waktos jalan.Mangpaatkeun kamampuan unggul ieu pikeun gancang ngaidentipikasi sagala potensi pelanggaran atanapi palanggaran bari tetep ngiringan kamajuan.Ucapkeun wilujeung ka sistem ngawaskeun pajeujeut jeung ngadopsi antarbeungeut pamaké-centric nu ngajamin tracking mulus kinerja batré jeung dimeunangkeun data gampang.Manggihan deui ngawaskeun kinerja batré jeung kesederhanaan unparalleled GeePower urang, ramah-pamaké sarta efisiensi kakuatan unggul.

baofusind (1)
baofusind (3)
baofusind (2)

Aplikasi

Ngenalkeun pek batré GeePower Lithium-Ion terobosan, kahéngkéran rékayasa canggih anu éfisién ngadayakeun rupa-rupa modél forklift listrik.Bungkusan batré anu disaluyukeun kami direkayasa pikeun nyumponan kabutuhan énergi anu unik tina rupa-rupa jinis forklift, kalebet forklift end drive, treuk palet, forklift lorong sempit listrik sareng forklift counterbalanced.Kalayan dedikasi anu teguh kana karajinan presisi sareng komponén top-of-the-line, kami ngajamin daya tahan anu teu aya tandingan sareng pagelaran anu teu aya tanding.Buka konci poténsi UPS anjeun sareng nikmati operasi anu sampurna sareng efisiensi anu langkung luhur ti kantos.Ucapkeun wilujeung ka sering gagal, downtime ongkosna mahal, sarta interruptions jasa saterusna.Solusi anu dipercaya kami sacara saksama disaluyukeun pikeun ngahijikeun sacara lancar kana lingkungan kerja naon waé, mastikeun kinerja puncak tina forklift anjeun.Mangpaatkeun naon anu ditawarkeun batré forklift kapasitas tinggi FT361120 kami pikeun industri sareng ngalaman jaminan kakuatan anu teu kaganggu.Cabut sadaya hariwang ngeunaan produktivitas sareng yakin ngaleuwihan sarat operasional anjeun.Percayakeun GeePower pikeun ngartikeun deui pangalaman forklift anjeun sareng ngaluarkeun tingkat kinerja anu luar biasa.

acis (1)

END-RIDER

acis (4)

PALLET-TRUK

acis (3)

Lorong Sempit Listrik

acis (2)

Saimbang

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami