• Ngeunaan TOPP

FT80350 batré Li-ion hémat énergi 80v forklift pikeun penanganan bahan

Katerangan pondok:

FT80350 batré Li-ion hémat énergi 80v forklift pikeun penanganan bahan mangrupakeun solusi kakuatan motong-ujung nu nyadiakeun kinerja luar biasa, reliabilitas, jeung kaamanan pikeun sauntuyan operasi forklift.Batré kualitas luhur ieu gaduh siklus kahirupan anu pikaresepeun sareng tegangan 83.2v kalayan kapasitas 350ah, mastikeun kakuatan anu tiasa dipercaya sareng kuat pikeun mastikeun operasi anjeun lancar tanpa aya gangguan.Kalayan desain anu inovatif, batré forklift GeePower LiFePO4 nawiskeun umur rak anu langkung lami, janten pilihan anu efisien sareng biaya-éféktif pikeun perusahaan anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Beda sareng batré timbal-asam tradisional, batré forklift litium-ion kami ngajamin ngirangan biaya pangropéa, umur panjang, efisiensi ningkat, sareng biaya kapamilikan langkung handap.batré forklift LiFePO4 kami nawiskeun kinerja kaamanan alus teuing, sahingga hiji pilihan idéal pikeun anjeun bisnis.Dibandingkeun sareng téknologi batré anu bersaing, téknologi batré litium-ion langkung alit, langkung aman, sareng langkung efisien.Pilih batré forklift GeePower LiFePO4 kami pikeun ngalaman kakuatan, reliabilitas, sareng kaamanan anu teu aya tandingna pikeun operasi forklift anjeun.

Katerangan Parameter Katerangan Parameter
Tegangan nominal 83.2V Kapasitas nominal 350Ah
Tegangan Gawé 65~94.9V Énergi 29,12 KWH
Max Konstan ngurangan Ayeuna 175A Puncak ngurangan ayeuna 350A
Nyarankeun Charge Ayeuna 175A Nyarankeun tegangan muatan 94.9V
Suhu Discharge -20-55°C Suhu muatan 0-55 ℃
Suhu Panyimpen (1 bulan) -20-45°C Suhu Panyimpenan (1 taun) 0-35 ℃
Ukuran (L * W * H)

880 * 630 * 400mm

/750*420*625mm

Beurat 265/285KG
Bahan Kasus Baja Kelas panyalindungan IP65
a-150 x 150

2 JAM

WAKTU ngecas

2-3-150x150

3500

SIKLUS KAHIRUPAN

3-1-150x150

NOL

NGAJAGA

Nol<br>Polusi

NOL

POLUSI

KUMAHA

RATUS

OF MODEL PILIHAN

sél batré urang

FT80350 batré Li-ion hémat énergi 80v forklift pikeun penanganan bahan nu dijieunna tina sél batré kualitas luhur.

- Kinerja: Batré litium kami unggul dina kapadetan énergi sareng tiasa nyayogikeun kakuatan anu langkung ageung sareng langkung lami tibatan batré anu sanés.

- Ngecas gancang: Batré litium kami tiasa ngecas gancang, ngahémat waktos sareng ningkatkeun efisiensi.

- Éféktivitas biaya: Batré litium kami gaduh umur anu langkung panjang sareng meryogikeun enol pangropéa, janten pilihan anu ekonomis.

- Kaluaran kakuatan tinggi: Batré litium kami tiasa nganteurkeun kakuatan tingkat luhur, nyumponan paménta énergi anjeun.

- Garansi: Urang nawiskeun 5 taun jaminan, sangkan anjeun tiasa gaduh karapihan pikiran jeung ngandelkeun produk urang dina jangka panjang alatan reputasi solid urang.

CIANTO

Keunggulan Baterai:

kinerja kaamanan luhur

Turunkeun muatan diri (<3%)

Konsistensi luhur

Daur hirup anu langkung panjang

waktos ngecas gancang

shuyi (2)

TUV IEC62619

shuyi (3)

UL 1642

shuyi (4)

SJQA di Jepang
Sistim sertifikasi kaamanan produk

shuyi (5)

MSDS + UN38.3

BMS kami sareng sirkuit Pelindung

FT80350 batré Li-ion hémat énergi 80v forklift pikeun penanganan bahan nu dijieunna tina sél batré kualitas luhur.

- Kinerja: Batré litium kami unggul dina kapadetan énergi sareng tiasa nyayogikeun kakuatan anu langkung ageung sareng langkung lami tibatan batré anu sanés.

- Ngecas gancang: Batré litium kami tiasa ngecas gancang, ngahémat waktos sareng ningkatkeun efisiensi.

- Éféktivitas biaya: Batré litium kami gaduh umur anu langkung panjang sareng meryogikeun enol pangropéa, janten pilihan anu ekonomis.

- Kaluaran kakuatan tinggi: Batré litium kami tiasa nganteurkeun kakuatan tingkat luhur, nyumponan paménta énergi anjeun.

- Garansi: Urang nawiskeun 5 taun jaminan, sangkan anjeun tiasa gaduh karapihan pikiran jeung ngandelkeun produk urang dina jangka panjang alatan reputasi solid urang.

uih (2)

BMS Sababaraha Fungsi

● Perlindungan sél batré

● Mantau tegangan sél batré

● Ngawas suhu sél batré

● Tegangan & ayeuna pak monitor.

● muatan Control pak urang jeung ngurangan

● Ngitung SOC%

Sirkuit pelindung

● fungsi pre-muatan bisa nyingkahan karuksakan kana accu sareng komponenana listrik.

● sekering bisa dilebur lamun overload atawa sirkuit pondok éksternal lumangsung.

● ngawaskeun insulasi sarta detecting pikeun sistem pinuh.

● Sababaraha strategi otomatis bisa ngaluyukeun muatan jeung ngurangan ayeuna batré nurutkeun suhu béda jeung SOC(%)

uih (1)

Struktur pak batré kami

FT80350 batré Li-ion hémat énergi 80v forklift pikeun penanganan bahandirancang pikeun pangropéa gampang.

modul batré

Modul batré

Desain modul GeePower ningkatkeun stabilitas jeung kakuatan pak batré, hasilna ningkat konsistensi jeung efisiensi assembly.Pek batré gaduh struktur sareng desain insulasi saluyu sareng standar kaamanan Kendaraan Listrik pikeun mastikeun ukuran kaamanan anu langkung luhur.

Pek batré

Pek batré

Desain struktural pak batré kami nyarupaan batré kandaraan listrik pikeun ngajamin yén integritas struktural batré tetep gembleng salila angkutan berkepanjangan sarta operasi.Batré jeung sirkuit kontrol dipisahkeun jadi dua bagian pikeun betah pangropéa sarta perbaikan, kalawan jandela leutik ayana di luhur.Éta gaduh tingkat panyalindungan dugi ka IP65, ngajantenkeun lebu sareng tahan cai.

tampilan LCD

Kauntungan penting tina fungsi tampilan LED nyaéta kapasitasna pikeun nganteurkeun apdet sacara real-time dina status batré.Penyediaan data sacara real-time ieu ngaleungitkeun kabutuhan guesswork atanapi pamariksaan batré manual sapanjang dinten kerja.Sabalikna, operator tiasa ngandelkeun tampilan LED, anu nunjukkeun inpormasi anu paling akurat sareng up-to-date ngeunaan tingkat tegangan sareng suhu batré.Fitur ieu henteu ngan ukur nyepetkeun ngawas batré tapi ogé ningkatkeun kasalametan tempat kerja.Dilengkepan ku wawasan komprehensif ngeunaan kaayaan batré, operator tiasa nyegah kacilakaan poténsial atanapi masalah anu disababkeun ku undercharging atanapi overheating batré.

mm1
abouon (1)
abouon (2)
abouon (3)
abouon (4)

Kadali jauh

Fungsi kadali jauh tina pak batré litium forklift masihan tim operasional kalayan kakuatan pikeun koordinat logistik batré sacara lancar, nyederhanakeun alur kerja sareng ngaminimalkeun downtime anu mahal.Ku ngawaskeun jarak jauh sareng ngatur status batré, operator éfisién tiasa ngajadwalkeun ngecas atanapi swap batré, ngajamin catu daya anu konsisten pikeun operasi forklift.Tingkat kontrol anu luhur dina operasi batré ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngaoptimalkeun produktivitas, ngajaga operasi lancar, sareng pamustunganana ningkatkeun efisiensi operasional sareng efektivitas biaya.

baofusind (1)
baofusind (3)
baofusind (2)

Aplikasi

FT80350 batré Li-ion hémat énergi 80v forklift pikeun penanganan bahan mangrupakeun solusi kakuatan idéal pikeun END-RIDER forklifts, nyadiakeun gudang énergi dipercaya pikeun operasi mulus tur mobilitas ditingkatkeun dina spasi ketat.Treuk palet dilengkepan pak batré litium forklift efisiensi tinggi anu ngajamin waktos jalanna sareng kamampuan ngecas gancang pikeun maksimalkeun produktivitas sareng ngaleutikan downtime salami tugas penanganan bahan.Forklift lorong sempit listrik ngandelkeun bungkus batré litium forklift canggih pikeun pagelaran optimal dina rohangan anu dipasrahkeun, ngamungkinkeun navigasi anu lancar sareng efisien bari nganteurkeun dénsitas énergi anu luhur sareng waktos jalan anu langkung panjang.Dilengkepan pak batré litium forklift awét, forklift counterbalanced nyadiakeun kakuatan dipercaya pikeun ngangkat beurat-tugas jeung operasi pindah, mastikeun kinerja lila-langgeng jeung ngaronjat produktivitas di lingkungan nuntut.

acis (1)

END-RIDER

acis (4)

PALLET-TRUK

acis (3)

Lorong Sempit Listrik

acis (2)

Saimbang

Merk forklift lumaku pikeun accu

GeePower ngagaduhan rupa-rupa produk anu nyayogikeun sagala rupa kabutuhan palanggan.Kalayan pangalaman mangtaun-taun, kami parantos ngembangkeun ratusan produk anu béda, mastikeun yén salawasna aya anu cocog sareng forklift anjeun.Pilih GeePower, sareng kami bakal nyayogikeun solusi anu sampurna pikeun anjeun.

mitra (1)
pasangan (4)
pasangan (2)
pasangan (3)
pasangan (6)
pasangan (5)
pasangan (8)
pasangan (7)
pasangan (11)
pasangan (10)
pasangan (14)
pasangan (12)
pasangan (13)
pasangan (15)
pasangan (16)
pasangan (17)
pasangan (19)
pasangan (18)

Upami anjeun resep nyandak bisnis anjeun ka tingkat salajengna, kami kalayan tulus ngajak anjeun pikeun ngajadwalkeun konsultasi sareng tim kami.Salila rapat urang, urang bakal boga kasempetan pikeun leuwih jéntré ngeunaan pangabutuh bisnis anjeun sarta neuleuman kumaha urang bisa pangalusna ngarojong anjeun kalawan produk jeung jasa urang.

Salaku pasangan anjeun, tujuan kami nyaéta ngabantosan anjeun ngahontal tujuan bisnis anjeun.Janten entong ngantosan deui - hubungi kami ayeuna pikeun ngajadwalkeun konsultasi anjeun sareng ngamimitian perjalanan pikeun suksés!

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami