• Ngeunaan TOPP

LF304 Anyar Kadatangan EVE 3.2v 304ah Prismatic lifepo4 sél batré

Katerangan pondok:

Ngenalkeun LF304 New Arrival EVE 3.2V 304AH Prismatic LiFePO4 Battery Cell, solusi kakuatan anu berkinerja tinggi sareng tahan lama.Kalayan kapasitas 304AH anu ageung, sél batré ieu nyayogikeun panyimpen énergi anu tiasa dipercaya pikeun rupa-rupa aplikasi.Desain prismatik nawiskeun kalenturan sareng integrasi gampang kana sistem anu béda.Nampilkeun rating tegangan 3.2V, éta mastikeun kaluaran kakuatan anu konsisten sareng efisien.Dijieun ku EVE, nami anu dipercaya dina téknologi batré, sél LiFePO4 ieu diwangun pikeun tahan sareng nganteurkeun kinerja anu luar biasa.Ningkatkeun solusi panyimpen énergi anjeun sareng LF304 New Arrival EVE 3.2V 304AH Prismatic LiFePO4 Battery Cell sareng ngalaman kakuatan anu dipercaya sareng efisien pikeun kabutuhan anjeun.


  • Konsistensi Tinggi
    Konsistensi Tinggi
  • Produsén Sumber
    Produsén Sumber
  • Produktivitas Tinggi
    Produktivitas Tinggi
  • Suhu lega
    Suhu lega

Rincian produk

Tag produk

Sél LFP Prismatik

Batré prismatik litium beusi fosfat EVE netepkeun tolok ukur anyar kalayan kapasitas panyimpen énergi anu luar biasa sareng fitur kaamanan, ngaunggulan pesaing di pasar.Kalawan kombinasi impressive na dénsitas énergi tinggi, hirup siklus lila-langgeng, sarta kamampuhan ngecas gancang, batré ieu mangrupa pilihan idéal pikeun rupa-rupa aplikasi, kaasup kandaraan listrik, sistem gudang tanaga surya, sarta unit catu daya uninterruptible.Desain prismatik na teu ukur maximizes spasi utilization tapi ogé ngamungkinkeun dissipation panas efisien, mastikeun kinerja konsisten tur dipercaya sanajan dina kaayaan nangtang.Sajaba ti, pamakéan kimia litium beusi fosfat greatly ngurangan résiko runaway termal atawa durukan, nambahkeun lapisan sejen kaamanan sarta nawarkeun pamaké karapihan unmatched pikiran.Ku milih batré litium iron fosfat prismatik EVE, anjeun kéngingkeun aksés kana solusi anu teu aya tandinganana anu nyayogikeun kinerja neundeun énergi anu luar biasa, daya tahan anu berkepanjangan, sareng kaamanan anu paling luhur.

Otomatis-1

Otomatis

produksi otomatis / Konsistensi produk

Ultra-Aman-1

Ultra-Aman

Ledakan-buktina / Taya Leakage

Istal1

Stabil

IR low / CR tinggi / ngurangan Steadily

ngaropéa-Custom-dijieun1

Ngaropéa Custom-dijieun

Kustomisasi Paménta Pelanggan

Super-Panjang2

Super Panjang

Daur hirup ultra-panjang

Ramah Lingkungan1

Ramah lingkungan

Lulus sertifikasi sistem lingkungan

Diagram ukuran

asdasd1

Parameter produk

Nomer modél

LF304

Tipe

LFP

Kamampuh has

304Ah

Tegangan has

3.2V

Résistansi impedansi AC

≤0,5mΩ

muatan baku sarta muatan ngurangan / Discharge Ayeuna

0.5C/1C

Ngecas standar sareng ngecas muatan / Discharge Cut-off Voltage

3.65V / 2.5V

Continuous Charge / Discharge Ayeuna

1C-1C

Disarankeun jandela SOC

10%-90%

Ngecas Suhu Gawé

0 ℃ ~ 65 ℃

Discharging Suhu Gawé

-35 ℃ ~ 65 ℃

Ukuran (W * H * T)

173,7 * 207,2 * 71,7 mm

Beurat

5480±164g

Siklus hirup

4000 Kali (25 ℃ @ 0.5C/0.5C)

Diagram Performance listrik

usnd (2)
usnd (1)
usnd (3)

Diagram pakét

Paket-Diagram-11
Paket-Diagram-31
Paket-Diagram-21

Produsén Brand kawentar

Kaunggulan produk

sdfa
angger (2)
agvu (3)
geu (4)
asdasd (1)
asdasd (2)
asdasd (3)

Jalur Produksi

dangsun (2)
dangsun (1)
LINE PRODUKSI (3)
LINE PRODUKSI (4)

Sertipikat Produk

asd 19

Aplikasi lega

asd6

Buka konci poténsi sél batré litium EVE - kakuatan alat anjeun kalayan efisiensi sareng presisi

Hawa LF50K 3.2v Kelas A 50ah Litium LiFePO4 EV Prismatic LFP Sél Batré 1

Sél kami nawiskeun kinerja anu luar biasa, réliabilitas, sareng adaptasi pikeun rupa-rupa aplikasi. Kalayan kapadetan énergi anu pikaresepeun, kamampuan ngecas gancang, sareng umur anu berkepanjangan, sél kami nyayogikeun kakuatan anu konsisten sareng diandelkeun pikeun kendaraan listrik, éléktronika portabel, sareng sistem énergi anu tiasa dianyari. Urang prioritas eco-eling, presenting a pilihan panyimpen énergi leuwih sustainable tanpa compromising effectivity.As panaratas di industri, urang terus innovate pikeun nganteurkeun produk motong-ujung anu ngaleuwihan ekspektasi.Dedikasi kami pikeun panalungtikan sareng pamekaran mastikeun yén kami tetep di payuneun séktor panyimpen énérgi, nyayogikeun solusi premium pikeun paménta anu kantos-robah.Ngandelkeun kami pikeun énergi masa depan anjeun ayeuna.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami