• Ngeunaan TOPP

250kW-1050kWh Grid-hubungkeun System Energy Storage

250kW-1050kWh Grid-hubungkeun Energy Storage System1

Tulisan ieu bakal nampilkeun 250kW-1050kWh Grid-connected Energy Storage System (ESS) khusus perusahaan kami.Sakabéh prosés, kaasup desain, instalasi, commissioning, sarta operasi normal, spanned jumlahna genep bulan.Tujuan tina proyék ieu nyaéta pikeun nerapkeun strategi cukur puncak sareng ngeusian lebak pikeun ngirangan biaya listrik.Salaku tambahan, sagala kaleuwihan listrik anu dihasilkeun bakal dijual deui ka grid, ngahasilkeun pendapatan tambahan.Palanggan nyatakeun kapuasan anu luhur sareng solusi produk sareng jasa kami.

Sistem ESS anu dihubungkeun sareng Grid kami mangrupikeun solusi anu cocog anu nyayogikeun kamampuan panyimpen énergi anu dipercaya sareng efisien.Ieu nawiskeun integrasi seamless kalawan grid nu, sahingga pikeun manajemén beban optimal sarta utilization of diferensial harga puncak-lebak sakumaha per kawijakan harga grid régional.

Sistem ieu ngandung sababaraha komponén, kalebet batré litium beusi fosfat, sistem manajemén batré, inverter dua arah panyimpen énergi, sistem suprési seuneu gas, sareng sistem kontrol lingkungan.Subsistem ieu sacara cerdik terintegrasi dina wadah pengiriman standar, ngajantenkeun serbaguna sareng cocog pikeun rupa-rupa aplikasi.

Sababaraha kauntungan anu penting tina Sistem ESS anu dihubungkeun sareng Grid kami kalebet:

● interkonéksi grid langsung, facilitating respon dinamis kana fluctuations beban kakuatan sarta differentials harga pasar.

● efisiensi ékonomi Enhanced, sangkan dioptimalkeun generasi sharing jeung investasi perioda payback.

● deteksi sesar aktip sarta mékanisme respon gancang pikeun mastikeun kaamanan operasional jangka panjang.

● Desain modular ngamungkinkeun pikeun ékspansi scalable unit batré jeung neundeun énergi inverters bidirectional.

● Real-time itungan konsumsi listrik sarta optimasi ongkos nurutkeun kawijakan harga grid régional.

● Streamlined prosés instalasi rékayasa, hasilna ngurangan biaya operasional jeung perawatan.

● Idéal pikeun pangaturan beban pikeun ngaleutikan expenses listrik perusahaan.

● Cocog jeung kontrol beban grid jeung stabilisasi tina beban produksi.

Kasimpulanana, Sistem ESS anu dihubungkeun sareng Grid mangrupikeun solusi anu dipercaya sareng serbaguna anu nampi pujian anu luhur ti para nasabah anu puas.Desain komprehensif, integrasi mulus, sarta operasi efisien ngajadikeun eta asset berharga pikeun sagala rupa industri jeung aplikasi.

Urang bakal ngawanohkeun proyék ieu ngaliwatan aspék handap:

● Parameter Téknis Sistim Panyimpenan Énergi Wadahna

● Konfigurasi Hardware Setél tina System Panyimpenan Energi Wadahna

● Bubuka pikeun Control tina System Panyimpenan Energy Wadahna

● Penjelasan Fungsional tina Wadahna Energy Storage System Module

● Pamaduan Sistim Panyimpenan énergi

● Desain wadahna

● Konfigurasi Sistim

● Analisis Biaya-Kauntungan

Ngeunaan (1)

1.Parameter Téknis Sistim Panyimpenan Énergi Wadahna

1.1 Parameter Sistim

Nomer modél

Daya inverter (kW)

Kapasitas batré (KWH)

Ukuran wadahna

beurat

BESS-275-1050

250 * 1 PCS

1050.6

L12.2m * W2.5m * H2.9m

<30T

 

1.2 Indéks téknis utama

No.

Item

Paraméter

1

Kapasitas sistem

1050kWh

2

Dipeunteun muatan / kakuatan ngurangan

250kw

3

Maksimum muatan / kakuatan ngurangan

275kw

4

tegangan kaluaran dipeunteun

AC400V

5

Frékuénsi kaluaran dipeunteun

50Hz

6

Modeu kabel kaluaran

3 fase-4 kawat

7

Total laju anomali harmonik ayeuna

<5%

8

Faktor kakuatan

> 0,98

1.3 Syarat lingkungan panggunaan:

Suhu operasi: -10 nepi ka +40 ° C

Suhu neundeun: -20 nepi ka +55 ° C

Kelembapan relatif: teu ngaleuwihan 95%

Lokasi pamakean kedah bébas tina bahan-bahan ngabahayakeun anu tiasa nyababkeun ngabeledug.Lingkungan sabudeureun teu kudu ngandung gas nu corrode logam atawa ngaruksak insulasi, atawa teu kudu ngandung zat conductive.Éta ogé henteu kedah ngeusi kalembaban anu kaleuleuwihan atanapi gaduh ayana kapang anu signifikan.

Lokasi pamakean kedah dilengkepan fasilitas pikeun ngajaga ngalawan hujan, salju, angin, pasir, sareng lebu.

Hiji yayasan hardened kudu dipilih.Tempatna henteu kedah kakeunaan sinar panonpoé langsung dina usum panas sareng henteu kedah di daérah anu rendah.

Konfigurasi Hardware Siapkeun Sistim Panyimpenan Énergi Wadahna

No. Barang Ngaran Katerangan
1
Sistim batré
sél batré 3.2V90Ah
Kotak batré 6S4P, 19.2V 360Ah
2
BMS
modul ngawaskeun kotak batré 12 tegangan, 4 akuisisi hawa, equalization pasip, kipas ngamimitian jeung kontrol eureun
modul ngawaskeun batré runtuyan Tegangan séri, séri ayeuna, insulasi internal résistansi SOC, SOH, kontrol kontaktor positip sareng négatif sareng cek titik, kaluaran limpahan sesar, operasi layar toél
3
Énergi neundeun dua arah converter
kakuatan dipeunteun 250kw
Unit kontrol utama Mimitian sareng ngeureunkeun kontrol, panyalindungan, jsbOperasi layar rampa
Kabinet konverter Kabinet modular sareng trafo isolasi anu diwangun (kalebet pemutus sirkuit, kontaktor, kipas pendingin, jsb)
4
Sistim extinguishing gas
Set botol Heptafluoropropana Ngandung farmasi, klep cek, wadah botol, selang, klep relief tekanan, jsb
Unit kontrol seuneu Kaasup mesin utama, deteksi suhu, deteksi haseup, lampu pelepasan gas, sora jeung lampu alarem, bel alarem, jsb
switch jaringan 10M, 8 palabuhan, kelas industri
Méter pangukuran Grid démo bidirectional Pangukuran méteran, 0.5S
Kabinét kontrol Kaasup bar beus, pemutus sirkuit, kipas pendingin, jsb
5 Wadahna Ditingkatkeun wadahna 40-suku 40-suku wadahna L12.2m * W2.5m * H2.9mKalayan kontrol suhu sareng sistem grounding panyalindungan kilat.
Ngeunaan (2)

Bubuka pikeun Control Sistim Panyimpenan Énergi Wadahna

3.1 kaayaan ngajalankeun

Sistem panyimpen énérgi ieu ngagolongkeun operasi batré kana genep kaayaan anu béda: ngecas, ngecas, statik siap, sesar, pangropéa, sareng kaayaan sambungan grid otomatis DC.

3.2 Ngecas jeung ngurangan

Sistem panyimpen énérgi ieu tiasa nampi strategi pengiriman ti platform sentral, sareng strategi ieu teras dihijikeun sareng dipasang dina terminal kontrol dispatch.Dina henteuna strategi pangiriman anyar anu ditampi, sistem bakal nuturkeun strategi ayeuna pikeun ngamimitian operasi ngecas atanapi ngecas.

3.3 kaayaan dianggurkeun siap

Nalika sistem panyimpen énérgi asup kana kaayaan dianggurkeun siap, pangontrol aliran dua arah énergi sareng sistem manajemén batré tiasa disetel ka modeu sayaga pikeun ngirangan pamakean listrik.

3.4 Batré disambungkeun ka grid nu

Sistem panyimpen énergi ieu nawiskeun fungsionalitas kontrol logika sambungan grid DC komprehensif.Nalika aya bédana tegangan ngaleuwihan nilai set dina pak batré, éta nyegah sambungan grid langsung tina pak batré runtuyan kalawan bédana tegangan kaleuleuwihan ku ngonci contactors pakait.Pamaké bisa ngasupkeun kaayaan sambungan grid DC otomatis ku initiating eta, sarta sistem bakal otomatis ngalengkepan sambungan grid sadaya bungkus batré runtuyan kalawan cocog tegangan ditangtoskeun, tanpa merlukeun campur manual.

3.5 Pareum darurat

Sistem panyimpen énergi ieu ngadukung operasi pareum darurat sacara manual, sareng mareuman operasi sistem sacara paksa ku cara ngarampa sinyal pareum anu diaksés jarak jauh ku cincin lokal.

3.6 ngabahekeun lalampahan

Nalika sistem panyimpen énérgi ngadeteksi kasalahan anu serius, éta bakal otomatis megatkeun pemutus sirkuit di jero PCS sareng ngasingkeun jaringan listrik.Lamun circuit breaker nampik beroperasi, sistem bakal kaluaran sinyal perjalanan mudal pikeun nyieun luhur circuit breaker lalampahan tur ngasingkeun sesar.

3.7 Gas extinguishing

Sistem panyimpen énergi bakal ngamimitian sistem pareum seuneu heptafluoropropane nalika suhuna ngaleuwihan nilai alarem.

4.Penjelasan Fungsional tina Modul Sistem Panyimpenan Energi Wadahna (ngahubungan kami pikeun kéngingkeun detil)

5.Energy Storage System Integrasi (ngahubungan kami pikeun meunangkeun rinci)

Ngeunaan (3)
Ngeunaan (4)

6. Desain wadahna

6.1 Gemblengna Desain Wadahna

Sistem panyimpen batré cocog sareng wadah 40-suku anu didamel tina baja tahan cuaca.Éta ngajaga ngalawan korosi, seuneu, cai, lebu, shock, radiasi UV, sareng maling salami 25 taun.Ieu bisa diamankeun ku bolts atanapi las sarta ngabogaan titik grounding.Éta kalebet sumur pangropéa sareng nyumponan sarat pamasangan bango.Wadahna diklasifikasikeun IP54 pikeun panyalindungan.

Sockets kakuatan kalebet pilihan dua fase sareng tilu fase.Kabel taneuh kedah dihubungkeun sateuacan nyayogikeun kakuatan kana stop kontak tilu-fase.Unggal stop kontak switch dina kabinet AC boga circuit breaker bebas pikeun panangtayungan.

Kabinet AC gaduh catu daya anu misah pikeun alat ngawaskeun komunikasi.Salaku sumber kakuatan cadangan, eta cadangan a tilu-fase opat-kawat breaker circuit sarta tilu-fase tunggal breakers circuit.Desain ensures beban kakuatan tilu-fase saimbang.

6.2 Kinerja struktur perumahan

Struktur baja tina wadahna bakal diwangun ngagunakeun Corten A pelat baja tahan-cuaca luhur.Sistem panyalindungan korosi diwangun ku Primer-euyeub séng, dituturkeun ku lapisan cet epoxy di tengah, sarta lapisan cet akrilik di luar.Pigura handap bakal dilapis ku cet aspal.

Cangkang wadahna diwangun ku dua lapisan pelat baja, kalayan bahan keusikan tina wol batu tahan seuneu Kelas A di antara.Bahan keusikan wol batu ieu henteu ngan ukur nyayogikeun résistansi seuneu tapi ogé ngagaduhan sipat tahan cai.Ketebalan keusikan pikeun siling sareng témbok sisi kedahna henteu kirang ti 50mm, sedengkeun ketebalan keusikan pikeun taneuh kedahna henteu kirang ti 100mm.

Pedalaman wadahna bakal dicét ku primer anu beunghar séng (kandelna 25μm) dituturkeun ku lapisan cet résin epoksi (kandelna 50μm), hasilna ketebalan pilem cet henteu kirang ti 75μm.Di sisi séjén, exterior bakal boga Primer-euyeub séng (kalayan ketebalan 30μm) dituturkeun ku lapisan cet résin epoxy (kalawan ketebalan 40μm) jeung réngsé kalawan karét plasticized klorinasi lapisan cet akrilik luhur (kalawan ketebalan a. tina 40μm), hasilna ketebalan pilem cet total teu kurang ti 110μm.

6.3 Warna wadah sareng LOGO

Set lengkep wadah alat anu disayogikeun ku perusahaan kami disemprot dumasar kana angka buah pangluhurna anu dikonfirmasi ku anu mésér.Warna na LOGO alat wadahna nu ngaropéa nurutkeun sarat tina meuli.

7.System Konfigurasi

Barang Ngaran  

Qty

Unit

ESS Wadahna 40 suku

1

nyetél

Batré 228S4P * 4 hijian

1

nyetél

PCS 250kw

1

nyetél

Kabinet confluence

1

nyetél

kabinét AC

1

nyetél

Sistim cahaya

1

nyetél

Sistim AC

1

nyetél

Sistim ngalawan seuneu

1

nyetél

kabel

1

nyetél

Sistim pangimeutan

1

nyetél

Sistim distribusi tegangan low

1

nyetél

8.Analisis Biaya-Kauntungan

Dumasar kana estimasi itungan 1 muatan jeung ngurangan per poé salila 365 poé sataun, jerona 90%, sarta efisiensi sistem 86%, diperkirakeun yén kauntungan 261.100 yuan bakal diala dina taun kahiji. investasi jeung konstruksi.Sanajan kitu, ku kamajuan lumangsung reformasi kakuatan, diperkirakeun yén bédana harga antara puncak jeung off-puncak listrik bakal naek dina mangsa nu bakal datang, hasilna trend ngaronjatna panghasilan.Evaluasi ékonomi anu disayogikeun di handap henteu kalebet biaya kapasitas sareng biaya investasi listrik cadangan anu berpotensi tiasa disimpen ku perusahaan.

 

muatan

(kwh)

Harga hijian listrik (USD/kwh)

Ngaluarkeun

(kwh)

Unit listrik

harga (USD/kwh)

Hemat listrik poean (USD)

Siklus 1

945.54

0,051

813.16

0.182

99.36

Siklus 2

673

0.121

580.5

0.182

24.056

Total hemat listrik hiji poé (Dua muatan jeung dua ngurangan)

123.416

Catetan:

1. Panghasilan diitung nurutkeun DOD sabenerna (90%) tina sistem jeung efisiensi sistem 86%.

2. itungan panghasilan ieu ngan tempo panghasilan taunan tina kaayaan awal batréna.Sapanjang umur sistem, kauntungan turun kalayan kapasitas batré anu sayogi.

3, tabungan taunan di listrik nurutkeun 365 poé dua muatan dua release.

4. Panghasilan henteu nganggap biaya, Kontak sareng kami pikeun kéngingkeun harga sistem.

Trend kauntungan tina cukur puncak sareng sistem panyimpen énergi ngeusian lebak ditaliti kalayan pertimbangan degradasi batré:

 

Taun 1

Taun 2

Taun 3

Taun 4

Taun 5

Taun 6

Taun 7

Taun 8

Taun 9

Taun 10

Kapasitas batré

100%

98%

96%

94%

92%

90%

88%

86%

84%

82%

Hemat listrik(USD)

45.042

44.028

43.236

42.333

41.444

40.542

39.639

38.736

37.833

36.931

Total tabungan(USD)

45.042

89.070

132.306

174.639

216.083

256.625

296.264

335.000

372.833

409.764

 

Langkung rinci ngeunaan proyék ieu, mangga ngahubungan kami.


waktos pos: Aug-29-2023