• Ngeunaan TOPP

Luar 1000W Portable Power Station

Katerangan pondok:

Pasokan Daya Portabel 1000W mangrupikeun solusi kakuatan portabel berkapasitas tinggi anu nyayogikeun kakuatan anu tiasa dipercaya sareng merenah dina perjalanan.Kalayan kaluaran 1000W anu nyéépkeun, éta tiasa ngawasa sadayana tina smartphone sareng tablet dugi ka alat anu langkung ageung sapertos kulkas mini sareng alat listrik.Dilengkepan sababaraha palabuhan ngecas, kalebet outlet USB, AC sareng DC, éta tiasa ngecas sababaraha alat dina waktos anu sami.Dirancang pikeun mobilitas, pembangkit listrik gaduh desain anu kompak sareng hampang sareng gagang anu diwangun pikeun gampang diangkut.Sampurna pikeun perjalanan kémping, petualangan luar, atanapi kakuatan cadangan darurat, pembangkit listrik portabel ieu mangrupikeun sumber énergi anu dipercaya anjeun iraha waé, dimana waé.


  • BatréPerlindungan
    Batré
    Perlindungan
  • Thermal calakanManajemén
    Thermal calakan
    Manajemén
  • SélIsolasi
    Sél
    Isolasi
  • Produk rengseNguji
    Produk rengse
    Nguji

Rincian produk

Tag produk

Parameter

1000W Portable Power Station

Modél

1000W

Jenis Batré

LiFePO4

tegangan nominal

12.8V

Kapasitas batré

1024wh

Input

ngecas AC

14.6V 10A (Max 15A)

ngecas PV

12~30V, <270W

Okaluaran

kaluaran AC

kakuatan dipeunteun

1000W

kakuatan puncak

2000W (2 detik)

Voltaseu

110V atawa 220V ± 3%

Gelombang

Gelombang sinus murni

Frékuénsi

50/60Hz

kaluaran DC

lampu LED

12V, 3W

USB

5V, 2.4A * 2pcs

Tipe C

5V, 2.4A * 2pcs

kaluaran muatan mobil

12.8V 10A

Omilikna

Diménsi

produk

31*23*27 cm

kotak karton

40,5 * 32 * 38,7 cm

Beurat

Beurat bersih

11,15 kg

Beurat kotor

11,75kg (kaasup carjer AC)

Loading kuantitas

450 hijian / 20'GP

Fitur

Kompak, multifungsi, hampang sareng gampang dibawa.batré LiFePO4 diwangun-di, hirup layanan aman tur panjang.Intelligent BMS built-in, batréna ditangtayungan sadayana.

1000W kaluaran AC gelombang sinus murni.

Cara ngecas: carjer AC ka DC & ngecas PV

Layar LCD: Ngawaskeun waktos nyata

CE, ROHS, MSDS sareng UN38.3 sertipikat.

Fitur 6

Naha batré urang?

Naha batré urang1 Naha aki urang2 Naha batré urang5asd12

Diagram Struktur

wunP1

Rupa-rupa sockets kaluaran AC pikeun pilihan

wunsf

Beda Sisi Témbongkeun

asdsad14
20230520172611
20230520193844

Rupa-rupa skenario datang dina gunana

#bfbfbf (2)
#bfbfbf (1)
asdasd

Ningkatkeun kamungkinan anjeun nganggo Pembangkit Listrik Portabel 1000W kami - solusi anu kompak, dipercaya pikeun sadaya kabutuhan listrik anjeun.

Hurungkeun petualangan anjeun sareng pembangkit listrik portabel 1000W - pendamping dipercaya anjeun anu nyayogikeun kamungkinan anu henteu terbatas pikeun usaha luar.Powerhouse kompak ieu dirarancang pikeun nyayogikeun anjeun sumber listrik anu teu kaganggu sareng merenah, henteu paduli dimana perjalanan anjeun bakal dibawa.Dilengkepan sababaraha toko sareng batré litium-ion berkapasitas luhur, éta gampang-gampang ngagedékeun perjalanan kémping anjeun, seuneu api pantai, pésta tailgate, sareng seueur deui.Kalayan desain portabel sareng énténg, anjeun tiasa kalayan gampang nyandak éta dina ransel atanapi bagasi mobil anjeun, mastikeun katenangan pikiran sareng aksés instan kana kakuatan iraha waé, dimana waé.Ucapkeun wilujeung ka hariwang ngeunaan kehabisan batre dina alat penting anjeun atanapi kantun nyandak momen anu teu tiasa hilap.Nangkeup kabébasan sareng fleksibilitas anu ditawarkeun ku pembangkit listrik portabel 1000W kami, sareng ngantepkeun éta janten katalis pikeun pangalaman anu teu hilap anu dikuatkeun ku imajinasi anjeun sareng poténsi anu henteu terbatas.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

PataliPRODUK