• Ngeunaan TOPP

2023 CALB Brand L148N58A NCM 3.7v 58ah Anyar Kelas A Prismatic Litium-ion Batré

Katerangan pondok:

Ngawanohkeun 3.7V 58AH CALB Prismatic NCM Batre - hiji solusi kakuatan canggih tur dipercaya dirancang nyadiakeun kinerja unggul pikeun rupa-rupa aplikasi.Kalayan kaluaran tegangan 3.7V sareng kapasitas 58AH, batré NCM prismatik ieu tina CALB ngaleuwihan standar industri dina hal umur panjang sareng kateguhan.Batré ieu nganggo téknologi batré anu pang anyarna pikeun mastikeun efisiensi sareng reliabilitas anu optimal, ngamungkinkeun kakuatan anu teu diganggu pikeun operasi anu terus-terusan.Percayakeun batré ternary prismatik CALB pikeun nganteurkeun tingkat profesionalisme anyar pikeun kabutuhan énergi anjeun kalayan kaunggulan anu teu kaampeuh.


  • Konsistensi Tinggi
    Konsistensi Tinggi
  • Brand kawentar
    Brand kawentar
  • Ukuran Slim
    Ukuran Slim
  • Énergi Tinggi
    Énergi Tinggi

Rincian produk

Tag produk

Sél NCM Prismatik

Batré ternary prismatik CALB mangrupikeun batré Li-ion kualitas luhur kalayan kapadetan énergi anu luar biasa.Kusabab aranjeunna tiasa nahan seueur siklus muatan sareng ngaleupaskeun, aranjeunna gaduh umur jasa anu panjang.Batré ieu nyayogikeun kaluaran kakuatan anu luhur pikeun nungtut aplikasi sapertos kendaraan listrik sareng panyimpen énergi anu tiasa dianyari.Kasalametan mangrupikeun prioritas utama, kalayan panyalindungan anu diwangun tina overcharging sareng overheating.Batré ieu ogé ramah lingkungan, bébas tina logam anu ngabahayakeun, sareng gaduh tingkat ngaleupaskeun diri anu rendah.Batré ternary prismatik CALB nyayogikeun solusi kakuatan anu dipercaya sareng efisien, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun seueur industri sareng ngamajukeun pangwangunan anu lestari.

ieu (6)

Manajemén Daur Kahirupan pinuh

hirup batré Manajemén siklus
Konsistensi High kinerja

ion (1)

Ukuran Standar

Papanggih rupa-rupa
standar dimensi

ieu (4)

Ramah lingkungan

Lulus lingkungan
sertifikasi sistem

ieu (5)

Stabilitas

kinerja alus teuing dina suhu Low
Adaptasi lingkungan anu saé

ieu (3)

Panjang Umur

hirup siklus panjang
Nepi ka 2000 kali

ieu (2)

Ultra Aman

Ledakan-buktina, Desain sirkuit pondok anti
kinerja kaamanan tinggi

Diagram ukuran

2023 CALB Brand L148N58A NCM 3.7v 58ah Anyar Kelas A Prismatic Litium-ion Batre (1)
aing (2)

Parameter produk

merek

CALB

Nomer modél

L148N58A

Tipe

NCM

Kapasitas nominal 58Ah@1C

Tegangan has

3.7V

Résistansi internal AC

0.6~0.8mΩ

muatan baku sarta nguranganMuatan / Discharge Ayeuna

0,5C / 0,5C

Ngeusi batre jeung ngurangan Charge / Discharge Cut-off Tegangan 4.35V / 2.75V
Continuous Charge / Discharge Ayeuna 1C/1C
Pulse Charge/Discharge Current (30s) 2C/3C
Kapasitas ingetan dina suhu kamar Kamampuh ingetan≥94%
Arus Ngecas Pulsa Maksimum(Pulsa Pendek)

450A

Disarankeun jandela SOC

5%-97%

Ngecas Suhu Gawé

-20 ℃ ~ 55 ℃

Discharging Suhu Gawé

-30 ℃ ~ 55 ℃

Ukuran (W * T * H)

148,24 * 26,66 * 105,9 mm

Beurat

926±20g
Bahan cangkang Alumunium alloy

Siklus hirup

≥2000 kali

Diagram Performance listrik

1.Thermal-éléktrokimia Gandeng Modél

mm1

2.Total J / Urang Sunda jeung Modél tumpukan

ahuning (3)
ahuning (2)

3.Charge jeung kurva ngurangan: ngabandingkeun tina simulasi jeung akurasi ukur sabenerna

heureuy (5)
ahuning (4)

Diagram Paket

Paket-Diagram-11
Paket-Diagram-31
Paket-Diagram-21

Produsén Brand kawentar

Jalur Produksi

dangsun (2)
dangsun (1)
LINE PRODUKSI (3)
LINE PRODUKSI (4)

Sertipikat Produk

Sertipikat Produk (1)

Dayakeun masa depan anjeun nganggo batré CALB - solusi batré NCM mobil panumpang anu dipercaya pikeun sadaya kabutuhan anjeun.

nna

Buka konci poténsi énergi anu bersih sareng lestari sareng batré CALB - solusi mutakhir anu nyayogikeun kinerja anu luar biasa, daya tahan sareng efisiensi.Naha anjeun peryogi kakuatan pikeun kandaraan listrik, sistem énergi padumukan atanapi aplikasi industri, batré CALB ngajamin réliabilitas anu teu stabil sareng kaluaran kakuatan anu langkung luhur.Kalayan téknologi canggih sareng konstruksi anu kuat, batré CALB mastikeun panyimpen énergi anu optimal, ngamungkinkeun anjeun maksimalkeun mangpaat énergi anu tiasa dianyari bari ngaminimalkeun tapak suku karbon anjeun.Ucapkeun pamit ka sering ngecas na halo kana siklus ngecas leuwih panjang berkat umur panjang sarta ingetan muatan alus teuing tina accu CALB.Pilih Batré AVIC sareng ngalaman tingkat efisiensi énergi anu énggal, éféktivitas biaya sareng tanggung jawab lingkungan.Nangkeup masa depan énergi sareng batré CALB - pilihan anu dipercaya pikeun solusi listrik anu lestari.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami