• Ngeunaan TOPP

2023 Anyar lf280k EVE Certified 3.2v prismatic A kelas 280ah batré lifepo4 sél 6000 siklus 280k

Katerangan pondok:

The 2023 LF280K EVE anyar Certified 3.2V prismatic A batré kelas 280AH mangrupakeun-kinerja tinggi jeung sél LiFePO4 dipercaya.Kalawan kapasitas masif ti 280AH, nyadiakeun kakuatan lila-langgeng pikeun sagala rupa aplikasi.Sertifikasi kelas A ngajamin kualitas sareng daya tahan anu luar biasa.Batré ieu dirarancang pikeun 6000 siklus, ngamungkinkeun pikeun pamakean anu panjang tanpa kompromi efisiensi.The 3.2V rating tegangan delivers kaluaran kakuatan konsisten tur efisien.Desain prismatic nawarkeun versatility sarta gampang integrasi kana sistem béda.Naha éta pikeun panggunaan industri, komérsial, atanapi padumukan, batré anu disertipikasi LF280K EVE mangrupikeun pilihan tingkat luhur, nyayogikeun kinerja anu unggul, umur panjang, sareng reliabilitas.Ningkatkeun solusi panyimpen énergi anjeun nganggo sél LiFePO4 anu kuat sareng éfisién ieu.


  • Konsistensi Tinggi
    Konsistensi Tinggi
  • Produsén Sumber
    Produsén Sumber
  • Produktivitas Tinggi
    Produktivitas Tinggi
  • Suhu lega
    Suhu lega

Rincian produk

Tag produk

Sél LFP Prismatik

Batré prismatik litium iron fosfat EVE mangrupikeun solusi anu luar biasa anu ngaleuwihan pesaing dina hal kapasitas neundeun énergi sareng kamampuan kaamanan.Boasting kombinasi luar biasa tina dénsitas énergi tinggi, hirup siklus berkepanjangan, sarta kamampuhan ngecas gancang, batré ieu idéal cocog pikeun rupa-rupa aplikasi, kaasup kandaraan listrik, sistem gudang tanaga surya, sarta unit catu daya uninterruptible.Desain prismatik na teu ukur maximizes spasi utilization tapi ogé facilitates dissipation panas efisien, mastikeun kinerja konsisten tur dipercaya sanajan dina kaayaan arduous.Saterusna, pamakéan kimia litium beusi fosfat nyata ngurangan kamungkinan runaway termal atawa durukan, enhancing kaamanan sakabéh jeung nawarkeun pamaké karapihan unparalleled pikiran.Ku milih batré litium iron fosfat prismatik EVE, anjeun milih solusi anu teu aya tandinganna anu ngajamin kinerja neundeun énergi anu luar biasa, umur panjang anu luar biasa, sareng kasalametan maksimal.

Otomatis-1

Otomatis

produksi otomatis / Konsistensi produk

Ultra-Aman-1

Ultra-Aman

Ledakan-buktina / Taya Leakage

Istal1

Stabil

IR low / CR tinggi / ngurangan Steadily

ngaropéa-Custom-dijieun1

Ngaropéa Custom-dijieun

Kustomisasi Paménta Pelanggan

Super-Panjang2

Super Panjang

Daur hirup ultra-panjang

Ramah Lingkungan1

Ramah lingkungan

Lulus sertifikasi sistem lingkungan

Produk Témbongkeun

Diagram ukuran

asdsa 1

Parameter produk

Nomer modél

LF280

Tipe

LFP

Kamampuh has

280Ah

Tegangan has

3.2V

Résistansi impedansi AC

≤0,25mΩ

muatan baku sarta muatan ngurangan / Discharge Ayeuna

0,5C / 0,5C

Ngecas standar sareng ngecas muatan / Discharge Cut-off Voltage

3.65V / 2.5V

Continuous Charge / Discharge Ayeuna

1C-1C

Pulse Charge/Discharge Current (30s)

2C-2C

Disarankeun jandela SOC

10%-90%

Ngecas Suhu Gawé

0 ℃ ~ 55 ℃

Discharging Suhu Gawé

-20 ℃ ~ 55 ℃

Ukuran (W * H * T)

173,7 * 207,5 * 72 mm

Beurat

5420±300g

Siklus hirup

6000 Kali (25 ℃@0.5C/0.5C)

Diagram Performance listrik

usnd (2)
usnd (1)
usnd (3)

Diagram pakét

Paket-Diagram-11
Paket-Diagram-31
Paket-Diagram-21

Produsén Brand kawentar

Kaunggulan produk

asdasd
angger (2)
agvu (3)
geu (4)
asd 6

Jalur Produksi

dangsun (2)
dangsun (1)
LINE PRODUKSI (3)
LINE PRODUKSI (4)

Sertipikat Produk

asd 19

Aplikasi lega

asdasd 12
Hawa LF50K 3.2v Kelas A 50ah Litium LiFePO4 EV Prismatic LFP Sél Batré 1

Sél Batré Litium EVE: Ngawasaan Kaunggulan dina Panyimpenan Énergi Pilih Sél Batré Litium EVE pikeun solusi panyimpen énergi anu unggul!

asd 19

Sél kami nyayogikeun kinerja anu luar biasa, réliabilitas, sareng serbaguna pikeun rupa-rupa aplikasi. Kalayan kapadetan énergi anu luhur, kamampuan ngecas gancang, sareng umur panjang, sél kami nganteurkeun kakuatan anu lestari sareng diandelkeun pikeun kendaraan listrik, éléktronika portabel, sareng sistem énergi anu tiasa dianyari. Urang prioritas eling lingkungan, nawarkeun pilihan gudang énergi greener tanpa sacrificing efficiency.Salaku pamingpin industri, urang terus innovate mawa Anjeun produk motong-ujung anu ngaleuwihan ekspektasi.Komitmen kami pikeun panalungtikan sareng pamekaran ngajamin urang tetep payun dina industri panyimpen énergi, nyayogikeun solusi kualitas luhur pikeun kabutuhan anu ngembang. Angkat pangalaman neundeun énergi anjeun sareng Sél Batré Lithium EVE.Percaya ka kami pikeun ngawasa masa depan anjeun ayeuna.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami