• Ngeunaan TOPP

FT24175 forklift ngagantian batré asam kalungguhan

Katerangan pondok:

FT24175 forklift ngagantian batré asam kalungguhan, batré GeePower LiFePO4 mangrupakeun catu daya mantap sarta dipercaya pikeun rupa-rupa aplikasi industri, boasting kapasitas 25.6V175AH.Kahirupan siklus anu panjang sareng kaluaran kakuatan anu luhur nawiskeun kinerja sareng nilai anu luar biasa dibandingkeun sareng batré asam timah tradisional.Téknologi sistem manajemen batré canggih (BMS) batré nyayogikeun sababaraha tingkat panyalindungan ngalawan gangguan, ngeusi batre, sareng panas teuing, mastikeun kasalametan sareng operasi anu dipercaya.Dirancang pikeun beroperasi dina lingkungan anu parah, batré GeePower LiFePO4 tiasa tahan suhu ekstrim, kalembaban, sareng paparan ka shock sareng geter, janten solusi kakuatan anu idéal pikeun nungtut industri sapertos logistik, gudang, sareng manufaktur.Ukuran kompak sareng prosés instalasi sareng pangropéa anu gampang janten pilihan anu populer pikeun aplikasi anu peryogi perobahan batré anu sering.Gemblengna, daya tahan batre GeePower LiFePO4, efisiensi, sareng penanganan anu gampang ngajantenkeun éta investasi anu saé pikeun usaha anu badé ngaoptimalkeun operasi sareng produktivitasna, ngamungkinkeun aranjeunna ngamangpaatkeun kakuatan téknologi inovatif bari ngirangan résiko sareng ngirangan downtime dina sagala rupa setélan industri.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Katerangan Parameter Katerangan Parameter
Tegangan nominal 25.6V Kapasitas nominal 175Ah
Tegangan Gawé 21.6 ~ 29.2V Énergi 4,48 KWH
Max Konstan ngurangan Ayeuna 80A Puncak ngurangan ayeuna 175A
Nyarankeun Charge Ayeuna 80A Nyarankeun tegangan muatan 29.2V
Suhu Discharge -20-55°C Suhu muatan 0-55 ℃
Suhu Panyimpen (1 bulan) -20-45°C Suhu Panyimpenan (1 taun) 0-35 ℃
Ukuran (L * W * H) 400 * 250 * 400mm Beurat 60KG
Bahan Kasus Baja Kelas panyalindungan IP65
a-150 x 150

2 JAM

WAKTU ngecas

2-3-150x150

3500

SIKLUS KAHIRUPAN

3-1-150x150

NOL

NGAJAGA

Nol<br>Polusi

NOL

POLUSI

KUMAHA

RATUS

OF MODEL PILIHAN

Sél Batré kami

FT24175 forklift ngagantian batré asam kalungguhan nyaéta 25.6V175A nu dijieunna tina sél batré kualitas luhur.

- Kinerja: Batré litium kami unggul dina kapadetan énergi sareng tiasa nyayogikeun kakuatan anu langkung ageung sareng langkung lami tibatan batré anu sanés.

- Ngecas gancang: Batré litium kami tiasa ngecas gancang, ngahémat waktos sareng ningkatkeun efisiensi.

- Éféktivitas biaya: Batré litium kami gaduh umur anu langkung panjang sareng meryogikeun enol pangropéa, janten pilihan anu ekonomis.

- Kaluaran kakuatan tinggi: Batré litium kami tiasa nganteurkeun kakuatan tingkat luhur, nyumponan paménta énergi anjeun.

- Garansi: Urang nawiskeun 5 taun jaminan, sangkan anjeun tiasa gaduh karapihan pikiran jeung ngandelkeun produk urang dina jangka panjang alatan reputasi solid urang.

CIANTO

Keunggulan Baterai:

kinerja kaamanan luhur

Turunkeun muatan diri (<3%)

Konsistensi luhur

Daur hirup anu langkung panjang

waktos ngecas gancang

shuyi (2)

TUV IEC62619

shuyi (3)

UL 1642

shuyi (4)

SJQA di Jepang
Sistim sertifikasi kaamanan produk

shuyi (5)

MSDS + UN38.3

BMS kami sareng sirkuit Pelindung

FT24175 25.6V175A forklift ngagantian batré asam kalungguhan ieu ogé ditangtayungan ku BMS calakan.

- Kasalametan: Sistem manajemén batré pinter urang (BMS) mastikeun batréna teu overheat, overcharge, atawa overdischarge.Upami aya masalah, BMS ngingetkeun pangguna pikeun nyegah karusakan.

- Efisiensi: Smart BMS kami ngajantenkeun batréna langkung saé sareng tahan langkung lami kalayan waktosna kirang.

- Downtime: Smart BMS urang mariksa kaséhatan batré jeung bisa ngaduga lamun aya masalah.Ieu mantuan pikeun nyegah downtime unplanned.

- Ramah-pamaké: BMS Smart kami gampang dianggo.Ieu nembongkeun maneh kumaha batréna ngajalankeun sacara real-time, sarta anjeun bisa make data ieu keur nyieun kaputusan hadé.

- Pangimeutan Jauh: BMS Smart kami tiasa dipariksa ti mana waé di dunya.Anjeun tiasa ningali kumaha batréna, ngarobah setelan, komo nyandak tindakan pikeun nyegah masalah.

uih (2)

BMS Sababaraha Fungsi

● Perlindungan sél batré

● Mantau tegangan sél batré

● Ngawas suhu sél batré

● Tegangan & ayeuna pak monitor.

● muatan Control pak urang jeung ngurangan

● Ngitung SOC%

Sirkuit pelindung

● fungsi pre-muatan bisa nyingkahan karuksakan kana accu sareng komponenana listrik.

● sekering bisa dilebur lamun overload atawa sirkuit pondok éksternal lumangsung.

● ngawaskeun insulasi sarta detecting pikeun sistem pinuh.

● Sababaraha strategi otomatis bisa ngaluyukeun muatan jeung ngurangan ayeuna batré nurutkeun suhu béda jeung SOC(%)

uih (1)

Aplikasi

Kami bangga pisan ngenalkeun pak batré litium-ion serbaguna kami anu dirarancang khusus pikeun forklift listrik di GeePower.Pak batré kami direkayasa pikeun kakuatan rupa-rupa model forklift, kaasup END-RIDER, PALLET-TRUCKS, Electric Narrow Aisle, sarta forklifts Counterbalanced.Éta didamel sacara saksama nganggo bahan anu paling luhur sareng téknologi canggih, mastikeun daya tahan sareng kinerja optimal.Kalayan pilihan forklift batré litium-éféktif GeePower, anjeun tiasa pamit ka sering ngarecah sareng downtime anu mahal.Bungkusan batré kami diwangun pikeun nyumponan tungtutan rupa-rupa lingkungan, nyayogikeun sumber listrik anu dipercaya pikeun operasi anu efisien sareng lancar.

acis (1)

END-RIDER

acis (4)

PALLET-TRUK

acis (3)

Lorong Sempit Listrik

acis (2)

Saimbang

Merk forklift lumaku pikeun accu

GeePower ngagaduhan rupa-rupa produk anu nyayogikeun sagala rupa kabutuhan palanggan.Kalayan pangalaman mangtaun-taun, kami parantos ngembangkeun ratusan produk anu béda, mastikeun yén salawasna aya anu cocog sareng forklift anjeun.Pilih GeePower, sareng kami bakal nyayogikeun solusi anu sampurna pikeun anjeun.

mitra (1)
pasangan (4)
pasangan (2)
pasangan (3)
pasangan (6)
pasangan (5)
pasangan (8)
pasangan (7)
pasangan (11)
pasangan (10)
pasangan (14)
pasangan (12)
pasangan (13)
pasangan (15)
pasangan (16)
pasangan (17)
pasangan (19)
pasangan (18)
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami