• Ngeunaan TOPP

FT24700 kapasitas tinggi forklift 24v batré litium

Katerangan pondok:

Paket batré litium forklift 25.6V700AH mangrupikeun investasi anu luar biasa pikeun usaha anu hoyong ningkatkeun operasina dina jangka panjang.pak batré ieu direkayasa pikeun endure kaayaan lingkungan terjal, delivering kinerja stabil sarta konsisten nu minuhan tungtutan fasilitas manufaktur, gudang, sarta puseur distribusi.Ku ngamangpaatkeun pak batré ieu, usaha bisa maksimalkeun pungsi utilization parabot maranéhanana, ngajaga workflow uninterrupted, sarta ngaleutikan downtime ongkosna mahal.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Katerangan Parameter Katerangan Parameter
Tegangan nominal 25.6V Kapasitas nominal 700Ah
Tegangan Gawé 21.6 ~ 29.2V Énergi 17,92 KWH
Max Konstan ngurangan Ayeuna 350A Puncak ngurangan ayeuna 600A
Nyarankeun Charge Ayeuna 350A Nyarankeun tegangan muatan 29.2V
Suhu Discharge -20-55°C Suhu muatan 0-55 ℃
Suhu Panyimpen (1 bulan) -20-45°C Suhu Panyimpenan (1 taun) 0-35 ℃
Ukuran (L * W * H) 800 * 440 * 400mm Beurat 160KG
Bahan Kasus Baja Kelas panyalindungan IP65

Kalawan kinerja unggul, umur panjang, sarta fitur kaamanan canggih, pak batré ieu nyadiakeun solusi ongkos-éféktif nu ngamajukeun efisiensi bisnis jeung tumuwuhna kontinyu.Kasimpulanana, pak batré litium forklift 25.6V700AH mangrupikeun pilihan anu saé pikeun usaha anu tujuanana pikeun ngaoptimalkeun operasina.

a-150 x 150

2 JAM

WAKTU ngecas

2-3-150x150

3500

SIKLUS KAHIRUPAN

3-1-150x150

NOL

NGAJAGA

Nol<br>Polusi

NOL

POLUSI

KUMAHA

RATUS

OF MODEL PILIHAN

sél batré urang

FT24700 kapasitas tinggi forklift 24v batré litium nu dijieunna tina sél batré kualitas luhur.

- Kinerja: Batré litium kami unggul dina kapadetan énergi sareng tiasa nyayogikeun kakuatan anu langkung ageung sareng langkung lami tibatan batré anu sanés.

- Ngecas gancang: Batré litium kami tiasa ngecas gancang, ngahémat waktos sareng ningkatkeun efisiensi.

- Éféktivitas biaya: Batré litium kami gaduh umur anu langkung panjang sareng meryogikeun enol pangropéa, janten pilihan anu ekonomis.

- Kaluaran kakuatan tinggi: Batré litium kami tiasa nganteurkeun kakuatan tingkat luhur, nyumponan paménta énergi anjeun.

- Garansi: Urang nawiskeun 5 taun jaminan, sangkan anjeun tiasa gaduh karapihan pikiran jeung ngandelkeun produk urang dina jangka panjang alatan reputasi solid urang.

CIANTO

Keunggulan Baterai:

kinerja kaamanan luhur

Turunkeun muatan diri (<3%)

Konsistensi luhur

Daur hirup anu langkung panjang

waktos ngecas gancang

shuyi (2)

TUV IEC62619

shuyi (3)

UL 1642

shuyi (4)

SJQA di Jepang
Sistim sertifikasi kaamanan produk

shuyi (5)

MSDS + UN38.3

BMS kami sareng sirkuit Pelindung

FT24700 kapasitas tinggi forklift 24v batré litium ieu ogé ditangtayungan ku BMS calakan.

- Kasalametan: Sistem manajemén batré pinter urang (BMS) mastikeun batréna teu overheat, overcharge, atawa overdischarge.Upami aya masalah, BMS ngingetkeun pangguna pikeun nyegah karusakan.

- Efisiensi: Smart BMS kami ngajantenkeun batréna langkung saé sareng tahan langkung lami kalayan waktosna kirang.

- Downtime: Smart BMS urang mariksa kaséhatan batré jeung bisa ngaduga lamun aya masalah.Ieu mantuan pikeun nyegah downtime unplanned.

- Ramah-pamaké: BMS Smart kami gampang dianggo.Ieu nembongkeun maneh kumaha batréna ngajalankeun sacara real-time, sarta anjeun bisa make data ieu keur nyieun kaputusan hadé.

- Pangimeutan Jauh: BMS Smart kami tiasa dipariksa ti mana waé di dunya.Anjeun tiasa ningali kumaha batréna, ngarobah setelan, komo nyandak tindakan pikeun nyegah masalah.

uih (2)

BMS Sababaraha Fungsi

● Perlindungan sél batré

● Mantau tegangan sél batré

● Ngawas suhu sél batré

● Tegangan & ayeuna pak monitor.

● muatan Control pak urang jeung ngurangan

● Ngitung SOC%

Sirkuit pelindung

● fungsi pre-muatan bisa nyingkahan karuksakan kana accu sareng komponenana listrik.

● sekering bisa dilebur lamun overload atawa sirkuit pondok éksternal lumangsung.

● ngawaskeun insulasi sarta detecting pikeun sistem pinuh.

● Sababaraha strategi otomatis bisa ngaluyukeun muatan jeung ngurangan ayeuna batré nurutkeun suhu béda jeung SOC(%)

uih (1)

Struktur pak batré kami

FT24700 kapasitas tinggi forklift 24v batré litium dirancang pikeun pangropéa gampang.

modul batré

Modul batré

Desain modul GeePower ningkatkeun stabilitas jeung kakuatan pak batré, hasilna ningkat konsistensi jeung efisiensi assembly.Pek batré gaduh struktur sareng desain insulasi saluyu sareng standar kaamanan Kendaraan Listrik pikeun mastikeun ukuran kaamanan anu langkung luhur.

Pek batré

Pek batré

Desain struktural pak batré kami nyarupaan batré kandaraan listrik pikeun ngajamin yén integritas struktural batré tetep gembleng salila angkutan berkepanjangan sarta operasi.Batré jeung sirkuit kontrol dipisahkeun jadi dua bagian pikeun betah pangropéa sarta perbaikan, kalawan jandela leutik ayana di luhur.Éta gaduh tingkat panyalindungan dugi ka IP65, ngajantenkeun lebu sareng tahan cai.

tampilan LCD

Batré litium GeePower gaduh tampilan LCD anu nyayogikeun inpormasi lengkep ngeunaan operasina, sapertos State of Charge (SOC), Tegangan, Arus, Jam Gawé, sareng naon waé kasalahan atanapi irregularities.Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun gampang ngawas kinerja batré jeung gancang ngaidentipikasi sagala masalah poténsial.Pintonanna gaduh antarmuka anu ramah-pamaké, sahingga ngagampangkeun navigasi sareng ngaksés data penting sacara instan.Desain canggih ieu nunjukkeun komitmen GeePower pikeun ningkatkeun usability sareng efisiensi.

mm1
abouon (1)
abouon (2)
abouon (3)
abouon (4)

Kadali jauh

Ngawanohkeun pak batré GeePower, dilengkepan hiji fitur diwangun-di inovatif nu nawarkeun pamaké aksés effortless kana data operasi real-time ngaliwatan PC maranéhanana atawa handphone.Kantun nyeken kodeu QR dina kotak batré pikeun nyandak inpormasi penting sapertos State of Charge (SOC), Tegangan, Arus, Jam Gawé, sareng naon waé gangguan atanapi anomali anu mungkin.Antarbeungeut anu ramah-pamaké ngajamin navigasi anu gampang sareng aksés instan ka data anu berharga iraha waé diperyogikeun.Kalayan solusi intuitif sareng teu repot GeePower, ngawaskeun kinerja batré henteu kantos langkung merenah.

baofusind (1)
baofusind (3)
baofusind (2)

Aplikasi

Di GeePower, kami reueus nawiskeun pak batré litium ion serbaguna pikeun forklift listrik, dirancang pikeun kakuatan rupa-rupa model, kaasup END-RIDER, PALLET-TRUK, Electric Narrow Aisle, sareng Counterbalanced forklifts.Pek batré didamel nganggo bahan kualitas luhur sareng téknologi canggih pikeun mastikeun daya tahan sareng kinerja optimal, nyayogikeun sumber listrik anu dipercaya pikeun operasi anu efisien sareng lancar.Kalawan GeePower FT24700 kapasitas tinggi forklift 24v batré litium, Anjeun bisa nyingkahan sering breakdowns na downtime, minuhan tungtutan lingkungan béda.

acis (1)

END-RIDER

acis (4)

PALLET-TRUK

acis (3)

Lorong Sempit Listrik

acis (2)

Saimbang

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami